Imagini dure de pe frontul din Avdiivka. Soldați ruși, prinși în câmp deschis și uciși în masă cu blindatul Bradley VIDEO

0
Publicat:

 Scenele de luptă au fost surprinse pe frontul de la Avdiivka, în care un blindat Bradley trage cu tunul, de la mică distanță, direct asupra unor militari dintr-o grupare de asalt a armatei ruse.

Imagini de pe frontul din Avdiivka Sursa: X
Imagini de pe frontul din Avdiivka Sursa: X

Imaginile au fost surprinse de o dronă de supraveghere ucraineană care arată mai întâi un blindat  al armatei ruse care desantează grupă de infanteriști ruși pe marginea unei șosele. La scurt timp, TAB-ul e lovit iar ulterior, un blindat Bradley ucrainean, ajunge în apropierea poziției ocupate de infanteriștii ruși și începe să tragă în aceștia de la mică distanță cu tunul de 25 mm.

Militarii ruși sunt practic prinși în câmp deschis, în imposibilitate de a se adăposti ori a riposta.

Blindatul Bradley aparține militarilor ucraineni ai brigăzii 47 mecanizate, direct implicate de mai multe luni în luptele dure de la Avdiivka, o localitate care a fost în cele din urmă capturată de armata rusă în urmă cu aproximativ 2 săptămâni.

Conform statului major al armatei ucrainene, în această regiune a frontului, militarii Kievului au respins peste 20 de atacuri ale rușilor doar în ziua de 1 martie.

Rușii dispun de circa de 50.000 de militari pe frontul de la Avdiivka, conform estimărilor ucrainene.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite