„Iată doi idioţi aroganţi care îşi bat joc de oraşul nostru“, scrie, pe Twitter, primarul Veneţiei. De ce s-a supărat edilul | VIDEO

0
0
Foto Captura video
Foto Captura video

Primarul Veneţiei, Luigi Brugnaro, a denunţat miercuri "doi idioţi" care au fost filmaţi în timp ce făceau schi nautic pe Canal Grande, oferind ca recompensă o cină oricui i-ar identifica, relatează France Presse.

Mai târziu după ce apelul său pe Twitter a devenit viral, primarul a anunţat că cei doi au fost găsiţi, iar plăcile lor - confiscate. El a adăugat că ambii vor fi trataţi "cum merită".

"Iată doi idioţi aroganţi care îşi bat joc de oraşul nostru", scrisese Luigi Brugnaro, făcând publică o înregistrare video care arăta doi tineri pe schiuri trase de o barcă cu motor pe canal, calea navigabilă cea mai cunoscută a acestui oraş italian. "Ofer o cină celor care îi vor identifica!", exclamase el, informează Agerpres. 

Edilul Veneţiei a trebuit totuşi să admită că nu poate face mare lucru pentru a-i aresta pe cei doi schiori, declarând:"Este nevoie urgentă să se dea mai multe puteri primarilor în materie de securitate publică".

După ce se transformase într-un oraş fantomă în timpul perioadei de izolare din cauza pandemiei de COVID-19, Veneţia atrage din nou turişti din lumea întreagă şi canalele sale sunt animate - la fel ca înainte de pandemie-de intensa circulaţie a bărcilor cu şi fără motor. 

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite