FOTO Dezmăţ total, la Manchester, de Revelion. Străzi şi feţe devastate după noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cum arată străzile din Manchester după petrecerea de Anul Nou FOTO Profimedia

Locuitorii din Manchester au sărbătorit revelionul în stradă, cu un spectacol organizat în Albert Square. Dacă acolo a fost vorba de o petrecere ca pentru o familie mare, după, mulţi au continuat celebrarea intrării în noul an în cluburi. Pentru unii s-a lăsat doar cu distracţie şi oboseală, în timp ce pentru alţii, noaptea dintre ani s-a sfârşit la spital sau la poliţie.

Manchester este unul dintre oraşele britanice faimoase pentru petrecerile sale de revelion care se termină cu beţii de toată pomina pentru majoritatea tinerilor care participă la acestea. Nici anul acesta nu a fost o excepţie pentru britanicii din metropolă. 

Pe unii i-a răpus oboseala înainte de a ajunge acasă, adormind pe trepte, în timp ce alţii şi-au găsit pe cineva de încredere ca să îi care până acasă- o situaţie întâlnită mai ales în cazul domnişoarelor. 

Cele care au mai rămas cu energie după noaptea din club, şi-au dat tocurile jos şi nu s-au lăsat până n-au ajuns acasă. Au fost, desigur, şi persoane care au încercat să se „reculeagă”, sfârşind însă nemişcaţi, luaţi ulterior la întrebări de către poliţişti.

Manchester-ul în fervoarea celebrării unui nou an le-a dat de lucru şi autorităţilor. Poliţiştii au fost nevoiţi să ridice persoanele care, sub influenţa alcoolului, au depăşit anumite limite, implicându-se în bătăi. De asemenea, conform vechii zicale, „de la bal, la spital”, unele persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite