Fostul premier britanic Boris Johnson, din nou tată pentru cel puțin a opta oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carrie Johnson, soţia fostului prim-ministru britanic Boris Johnson, a anunţat marţi naşterea celui de-al treilea copil al cuplului şi cel puţin al optulea pentru fostul şef al guvernului britanic, cunoscut pentru tumultuoasa sa viaţă sa amoroasă, informează AFP, citată de Agerpres.

Boris Johnson și actuala sa soție. FOTO EPA EFE
Boris Johnson și actuala sa soție. FOTO EPA EFE

 Carrie Johnson, în vârstă de 35 de ani, a postat pe Instagram o fotografie în care apare cu nou-născutul în braţe.

„Bun venit pe lume, Frank Alfred Odysseus Johnson, născut pe 5 iulie la 9.15", a scris Carrie Johnson în mesajul care însoţeşte fotografia.

„Puteţi ghici numele pe care l-a ales soţul meu!?", a adăugat ea, mulţumind personalului maternităţii din cadrul University College Hospital din Londra, o unitate a NHS.

Nou-născutul este al treilea copil al cuplului, căsătorit din 2021, după naşterea lui Wilfred, în aprilie 2020, şi a lui Romy, în decembrie 2021, când Johnson era încă prim-ministru.

Patru copii cu avocata Marina Wheele

Boris Johnson, în vârstă de 59 de ani, mai are alți patru copii (doi băieţi şi două fete) din mariajul cu avocata Marina Wheeler, a doua sa soţie.

Iar cei șapte nu sunt toți copiii pe care îi are. Fostul prim-ministru a mai fost recunoscut ca tată al unei alte fiice, dintr-o relaţie extraconjugală.

Cu puţin timp înainte de naşterea lui Romy, în septembrie 2021, Johnson a confirmat la postul de televiziune american NBC că avea la momentul respectiv şase copii, fără a pune însă capăt speculaţiilor privind numărul real al progeniturilor sale.

Johnson a fost forțat să demisioneze de la conducerea guvernului britanic după o serie de scandaluri. Ulterior, el a câştigat milioane ţinând discursuri în timp ce era încă parlamentar.

Fostul prim-ministru al Marii Britanii și-a anunțat, luna trecută, retragerea din politică după ce au apărut rezultatele unei investigații care a examinat modul în care guvernul Regatului UNit a reacționat la amenințarea coronavirusului, în diferite etape ale pandemiei.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite