Femeie anchetată după ce a câștigat la Loto de mai multe ori: „Am fost tratată ca un criminal“. Câți bani a câștigat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Marea Britanie care a câștigat la Loto de mai multe ori susține că nu va mai cumpăra bilete după ce a fost tratată ca un criminal fiind pusă sub investigație.

FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

O femeie care a câștigat de mai multe ori la loterie a susținut că a fost făcută să se simtă ca un „criminal”, fiind investigată din cauza câștigurilor sale succesive, potrivit Daily Mail

Amelia Barnham, în vârstă de 69 de ani, a câștigat un total de 23.600 de lire sterline în premii mici de-a lungul mai multor ani.

Amelia, care lucrează în finanțe, a dezvăluit că cheltuiește 60 de lire sterline pe săptămână pe bilete la Loto.

După ultimul ei câștig în valoare de 800 de lire sterline la fost investigată de noul operator Allwyn. „Acest lucru m-a stresat atât de mult. Am fost tratată ca un criminal”, a afirmat femeia într-o declarație pentru The sun. 

Ea a susținut că un fost detectiv a venit la ea acasă și i-a cerut să-și dovedească identitatea, pozându-i pașaportul. De asemenea, i-ar fi cerut și extrasele bancare.

Femeia a mai spus că nu va mai cumpăra bilete și că i-ar sfătui și pe alții să facă la fel. 

Cu privire la câștig a subliniat că nu și-a primit încă banii. 

Ce spune compania

Un purtător de cuvânt al Allwyn a declarat pentru FEMAIL că este vorba despre un proces de revendicare în urma deciziei Oficiului Poștal de a nu mai plăti premiile cu amănuntul Loteriei Naționale între 500,01 și 50.000 de lire sterlin și că durata procesului va varia în funcție de mai multe condiții. 

Potrivit sursei citate, compania elvețiană dorește ca pariorii să-și verifice numerele prin telefon sau online și apoi să-și trimită biletul prin poștă pentru inspecție înainte de a primi bani.

De asemenea, dorește ca cei care pretind bani să-și furnizeze actul de identitate oficial și fotografiile cu ei. 

Anul trecut, Oficiul Poștal și-a încheiat contractul de grup cu Loteria Națională, ceea ce înseamnă că aproximativ o cincime din sucursale sunt de așteptat să înceteze să mai vândă biletele și lozurile.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite