După un atac ucrainean, un soldat rus o ia la fugă fără să privească în spate: „Se salvează cine poate” VIDEO

0
Publicat:

Brigada Mecanizată a 93-a Independentă Kholodnyi Yar, a Forțelor Terestre ucrainene, a lansat un videoclip în care se poate observa cum după un atac asupra unui tanc rusesc unul dintre membrii echipajului își abandonează camarazii, relatează publicația ucraineană Glavkom.

Soldat rus isi abandoneaza camarazii fără să privească înapoi foto captura videoFoto: Captură video
Soldat rus isi abandoneaza camarazii fără să privească înapoi foto captura videoFoto: Captură video

Conform imaginilor, după un atac lansat de forțele ucrainene, membrii echipajului tancului rusesc, par să vrea să stingă flăcările care iau aploare, conducându-l haotic pe un câmp, preț de câteva secunde, și cum nu rușesc, unul dintre membrii echipajului este văzut cum coboară din blindat și fuge de la fața locului, uitând de camarazii săi.

Potrivit sursei citate, internauții ucraineni au comentat situația remarcând că „a doua armată a lumii” a încurcat din nou sloganul „Pe ai noștri nu îi abandonăm!” cu sloganul „Se salvează cine poate”.

Marți, Forțele Armate ale Ucrainei au distrus 2.548 de tancuri ale armatei inamice.

Publicația ucraineană notează că forțele ruse încearcă să păstreze teritoriile capturate temporar, concentrându-și eforturile pentru a restrânge acțiunile Forțelor ucrainene de Apărare în anumite direcții, în același timp, nu abandonează încercările de a desfășura acțiuni ofensive în direcțiile Bakhmut și Avdiivka (orașe din regiunea  Donețk).

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite