Două persoane au murit la un concert-tribut ABBA, în Suedia. Legendara trupă suspendă pentru o zi promovarea noului său album

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock.
FOTO: Shutterstock.

Două persoane au murit şi o alta a fost rănită după ce o persoană a căzut de la înălţimea etajului 7 la un concert-tribut ABBA, în Suedia, la care au participat 1000 de persoane, scrie BBC.

Grupul suedez ABBA, care va lansa vineri un nou album de studio după o pauză de 40 de ani, intitulat "Voyage", a anunţat miercuri că va suspenda pentru 24 de ore activităţile ce privesc promovarea acestui material discografic, după ce două persoane au murit marţi seară cu puţin timp înainte de debutul unui concert-tribut organizat în Suedia, informează AFP.

Marţi seară, cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, o persoană a căzut de la înălţime în foaierul de la parter şi a lovit doi oameni în cădere. Atât persoana care a căzut, cât şi una dintre cele două lovite au murit, a anunţat poliţia. Cealaltă persoană lovită a fost dusă la spital cu răni care nu îi pun viaţa în pericol.

Poliţia nu a făcut publică identitatea victimelor.

„Am primit un apel că cineva a sărit sau a căzut de la înălţime mare”, a declarat Magnus Jansson Klarin, purtător de cuvânt al poliţiei, precizând că nu se ştie încă dacă este vorba despre o crimă sau altceva.

Sala de concerte a fost închisă de poliţie, pentru audierea martorilor.

Incidentul a avut loc cu câteva zile înainte ca formaţia ABBA să lanseze un nou album, primul după o pauză mai mare de 40 de ani.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite