Tragedie la Cluj: o studentă a fost găsită moartă în apartament. „Era mereu binedispusă, mereu lăsând o amprentă bună”

0
0
Tânăra a fost găsită decedată în apartamentul în care locuia în chirie. FOTO: Bistriţeanul
Tânăra a fost găsită decedată în apartamentul în care locuia în chirie. FOTO: Bistriţeanul

Tânăra era originară din Bistriţa şi studia la Facultatea de Psihologie din Cluj, Departamentul de Psihopedagogie Specială. „Suntem convinşi că vei trai în continuare în fiecare suflet care te-a cunoscut cu adevărat”, au transmis colegii studentei.

Tragicul anunţ a fost făcut de colegii tinerei de la  Facultatea de Psihologie din Cluj, Departamentul de Psihopedagogie Specială: „Un suflet din familia Psihoped s-a ridicat la Cer! Iţi mulţumim, Rebeca că am împărtăşit vise comune şi suntem convinşi că vei trai în continuare în fiecare suflet care te-a cunoscut cu adevărat! Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Tânăra de 20 de ani a absolvit Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” din Bistriţa. Sursele Bistriţeanul.ro susţin că Rebeca a fost găsită în casă, în stop cardio-respirator. Tragedia s-a întâmplat în apartamentul din Cluj în care tânăra stătea în chirie. Tânăra suferea şi de diabet, arată publicaţia citată.

„O inimă bună a încetat să mai bată, atâtea planuri măreţe, mereu binedispusă, mereu lăsând o amprentă bună, însă astăzi ai lăsat o amprentă asupra tuturor, o durere nemărginită ..Drum lin spre cer suflet frumos…!”, a transmis unul dintre prietenii Rebecăi.

Bistriţa


Ultimele știri
Cele mai citite