Dezvăluiri din culisele familiei regale britanice. Regina Elisabeta a II-a ar fi murit de cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a ar fi murit de cancer, dezvăluie Robert Jobson, biograf al familiei Windsor și al Dianei, în noua sa carte intitulată "Catherine, The Princess of Wales", o biografie a prințesei Kate, potrivit Daily Mail.

Un biograf al familiei regale dezvăluie că regina Elisabeta a II-a ar fi murit de cancer FOTO Arhivă
Un biograf al familiei regale dezvăluie că regina Elisabeta a II-a ar fi murit de cancer FOTO Arhivă

Moartea prințului Philip a afectat-o teribil pe regina Elisabeta. Aceasta a pierdut mai mulți apropiați într-o perioadă scurtă de timp, iar ca rezultat, a devenit tot mai izolată.

În culise, Regina Elisabeta se simțea teribil de slăbită. Apariția ei finală pe balconul Palatului Buckingham, ca final al Jubileului de Platină, a necesitat un adevărat curaj, deoarece ea ar fi suferit de o formă de mielom, un cancer al măduvei osoase.

Sănătatea ei s-a deteriorat rapid în următoarele trei luni. A avut dificultăți mari cu vederea și chiar îi era greu în a ridica un ceainic pentru a-și umple ceașca.

"Majestatea Sa abia putea să vadă și pur și simplu nu avea puterea necesară",  a declarat o sursă apropiată fostei regine.

"Se enerva teribil deoarece ura să facă mizerie, vărsând ceaiul pe tavă. Ea a cerut un ceainic mai mic și se enerva când personalul uita și aducea unul mare", a adăugat aceasta.

Potrivit biografului Robert Jobson, regina Elisabeta a II-a știa că urma să moară, însă pe măsură ce puterea ei slăbea, îi aducea un mare confort să știe că monarhia putea fi încredințată următoarelor generații.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite