Apariţie surpriză a reginei Elisabeta a II-a la balconul Palatului Buckin​gham, în ultima zi a festivităţilor prilejuite de Jubileul de Platină VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO AFP
FOTO AFP

Regina Elizabeth a II-a, care a lipsit de la festivităţi prilejuite de Jubileul său de Platină din cauza stării sale de sănătate, a avut o apariţie surpriză la balconul Palatului Buckingham, duminică, în ultima zi a festivităţilor, relatează presa internaţională.

Monarhul în vârstă de 96 de ani, care merge cu dificultate, nu a participat la principalele festivităţi organizate cu ocazia împlinirii a 70 de ani de când este pe tron. Ea nu a fost prezentă nici la ceremonia religioasă de vineri, nici la cursele hipice sâmbătă şi nici la concertul din faţa palatului.

Regina i-a surprins pe britanici prin apariţia sa la balconul de la care monarhia britanică marchează principalele evenimente de mai bine de un secol şi de unde ea a dat startul joi zilelor de festivităţi.

Însoţită de prinţii Charles şi William şi de alţi membri ai famailiei regale, regina a salutat zecile de mii de oameni strânşi în zona din faţa palatului.

Regina a stat în balcon pentru intonarea imnului, după care a plecat.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite