Descoperire incredibilă în Cosenza. Un italian era căsătorit de 40 de ani cu un englez, fără să știe

0
Publicat:

Un bărbat din Italia care a cerut un certificat de căsătorie la primăria localității în care locuiește a aflat că figurează în acte ca fiind căsătorit cu un cetățean britanic încă din 1982.

Verighete FOTO: arhivă
Verighete FOTO: arhivă

Să afli că ai fost căsătorit timp de peste 40 de ani nu numai cu soția ta, ci și cu un englez trebuie să fie destul de traumatizant. Protagonistul acestei povești, însă, a decis să vadă doar partea mai bizară a poveștii, de care râde acum, scrie ilmessaggero.it.

Giovanni, un bărbat de vârstă mijlocie care preferă să nu-și dezvăluie numele de familie, se duce la municipalitatea din Castiglione Cosentino pentru a obține un certificat de căsătorie, necesar pentru practica notarială. Funcționarul comunei îi dă certificatul, dar după mulțumiri și salutări, funcționarul îl oprește spunându-i că există un alt certificat de căsătorie pe numele său.

Giovanni este uimit. În registrele Ministerului de Interne se arată că s-a căsătorit pe 7 august 1982, la Cosenza, cu un anume Brian James McIntyre.

În afară de faptul că, la acea vreme, căsătoriile între persoane de același sex erau ilegale, Giovanni nu auzise niciodată de această persoană.

Această poveste surprinzătoare a fost spusă de bărbat pentru Il Fatto Quotidiano: "După nume, pare a fi cetățean scoțian, dar nu am găsit nicio altă informație despre el, nici codul său fiscal, nici data nașterii. Probabil că greșeala a fost făcută de municipalitatea din Cosenza, fără ca nimeni să o observe timp de 42 de ani buni”.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite