Emil Rengle și partenerul său, Alejandro Fernandez, au planuri serioase de viitor. Ce decizie au luat: „Nu avem încotro”

0
Publicat:

În lumina reflectoarelor și a emoțiilor sincere, Emil Rengle, celebrul coregraf și dansator câștigător al emisiunii „Românii au talent” din 2018, a împărtășit lumii că este într-o relație fericită cu Alejandro Fernandez, concurent în „Vocea României” din 2023. Cei doi se gândesc serios la a-și construi un viitor împreună.

Emil Rengle și iubitul său Alejandro Fernandez FOTO Instagram
Emil Rengle și iubitul său Alejandro Fernandez FOTO Instagram

Pentru Emil, această relație a devenit un capitol important din viața sa, și nu se sfiește să recunoască faptul că îl consideră pe Alejandro alesul inimii sale. Într-un interviu pentru Cancan, el a dezvăluit cum s-au întâlnit: „Printr-un date, realmente ne-am cunoscut la o masă.”

Primul pas nu a fost făcut de el, ci de Alejandro, și aceasta a fost scânteia care a aprins flacăra iubirii dintre ei.

Planuri de căsătorie

Întrebat dacă se vede căsătorindu-se cu Alejandro, Emil Rengle a răspuns hotărât: „Da, m-aș căsători cu Alejandro, 100%”.

În ciuda actualei legislații din România, dar și a stereotipurilor, coregraful își exprimă încrederea că, în curând, toți cei care se îndrăgostesc și se căsătoresc vor avea aceleași drepturi.

„Nu avem încotro, decât să acceptăm iubirea și drepturile care vin cu această emoție frumoasă”, a completat artistul.

În cadrul interviului, Alejandro Fernandez, partenerul lui Emil, a vorbit și el despre căsătorie, arătând că împărtășește aceleași sentimente. Cu toate că el a fost cel care a făcut primul pas în relație, acum și-a exprimat dorința de a fi el cel cerut, nu invers.

Planurile lor de sărbători aduc căldură și lumină în Spania, țara de origine a lui Alejandro. În ciuda distanței, relația lor cu familia artistului pare să fie una excelentă, cu Rengle lăudând-o pe mama lui Alejandro, Maria Fernandez, ca fiind „o spanioloaică extraordinară”. Cuplul urmează să își petreacă acolo Crăciunul.

Emil Rengle vrea să devină tătic

Emil Rengle a mai vorbit și despre visul său de a deveni tată. Într-un interviu anterior, pentru VIVA, el și-a exprimat dorința de a avea cel puțin un copil până la vârsta de 35 de ani.

„Mi-aș dori ca până la 35 de ani să am cel puțin un copil. Îmi doresc să fiu tată! Iubesc copiii, lucrez cu ei și până în prezent, ei sunt cei mai mari învățători ai mei”, a declarat dansatorul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite