Cum a reacţionat Vitali Kliciko la o declaraţie a lui Vladimir Putin. Filmarea cu replica lui dură a devenit virală VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vitali şi Vladimir Klitschko

Primarul Kievului Vitali Kliciko a avut o reacţie deosebit de dură atunci când un corespondent străin i-a spus că Vladimir Putin susţine că armata sa loveşte doar ţinte militare în Ucraina. Filmarea a devenit virală pe reţelele de socializare.

„Bullshit!” (abureli , într-o traducere aproximativă), a replicat furios Vitali Kliciko.

„Unde este ţinta militară? Această clădire este o ţintă militară?”, a continuat Kliciko, arătând spre spre un bloc de apartamente distrus de bombele ruşilor în capitala Ucrainei.

De trei săptămâni Ucraina rezistă agresiunii ruse, care devine din ce în ce mai nemiloasă cu civilii prinşi în acest conflict

Rusia a lansat 950 de rachete de la începutul invaziei din Ucraina, anunţă Pentagonul, care a subliniat că trupele terestre ruseşti nu au înaintat în ultimele zile.

Totuşi, capitala Kiev este încă bombardată, potrivit unui înalt oficial american al apărării. Civilii şi zonele rezidenţiale sunt tot mai vizate, dar armata rusă nu a făcut progrese semnificative spre capitală. Potrivit estimărilor americane, trupele ruse sunt situate în nord-vest la 15 sau 20 de kilometri de centrul oraşului. La est, ar fi la 20-30 de kilometri distanţă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite