Crima care a îngrozit Grecia. Tânăra mamă ucisă lângă fetiţa de 11 luni nu a fost omorâtă de hoţi

0
0
FOTO Costel Crângan
FOTO Costel Crângan

Caroline Crouch, mama ucisă lângă fetiţa sa de 11 luni, în Grecia, nu a fost torturată, aşa cum s-a zis la început. Ea a fost omorâtă de soţul ei care a recunoscut fapta joi seară.

Babis Anagnostopoulos a mărturisit că a ucis-o în faţa bebeluşului lor când l-a ameninţat că-l va părăsi. Bărbatul a recunoscut că a sugrumat-o pe britanica în vârstă de 20 de ani, după ce detectivii au găsit date obţinute de la un ceas inteligent pe care aceasta îl purta şi care au arătat că femeia nu a murit atunci când a spus soţul acesteia că s-a petrecut jaful.

Pilotul de elicopter a spus că soţia a fost ucisă de tâlhari, în timpul unui jaf de la domiciliul lor. Acesta a minţit că a fost legat de hoţi, în ziua crimei.

Caroline Crouch voia să divorţeze

Babis Anagnostopoulos a recunoscut tot ce a făcut: „În noaptea aceea ne certam. La un moment dat, a aruncat copilul în pătuţ şi mi-a spus să părăsesc casa. Mi-am pierdut cumpătul, am sufocat-o cu perna. Apoi am inventat jaful”.

Mărturisirea sa, la mai mult de cinci săptămâni după moartea femeii şi după ce a izbucnit în lacrimi în timp ce făcea un elogiu la înmormântarea ei, a venit după un interogatoriu de opt ore.

„Când s-a confruntat cu dovezile, el a mărturisit”, a declarat Apostolos Skrekas, un purtător de cuvânt al poliţiei. Suspectul a contrazis mărturia sa iniţială conform căreia fusese legat cu cabluri de trei atacatori. În schimb, ceea ce am constatat a fost că s-a plimbat prin casă, mergând de la mansardă la subsol”, au mai spus poliţiştii, potrivit Daily Mail, citat de observatornews.ro.

Un ceas digital pentru fitness a fost soluţia în desluşirea cazului

Ceasul digital (tracker de fitness) pe care îl purta Caroline Crouch la încheierură a fost soluţia desluşirii cazului. Acesta a monitorizat bătăile inimii femeii şi a arătat că acestea au încetat cu cel puţin o oră înainte de jaful inventat de soţ.

Poliţia greacă a declarat într-un comunicat: „Investigaţia omuciderii unui nativ (sau rezident) în vârstă de 20 de ani care a avut loc pe 11 mai 2021 în Glyka Nera. Făptuitorul este soţul ei în vârstă de 33 de ani, care a mărturisit fapta sa”.

Bărbatul se află acum în arest.

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite