Copilul româncei din Italia violată de doi militari SUA s-a născut cu grave probleme respiratorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românca din Italia care îi acuză de viol pe doi militari americani a născut un băiat care are insuficienţă respiratorie şi o greutate foarte mică, fiind în stare gravă, iar medicii legişti italieni urmează să stabilească dacă există o legătură între agresiune şi bolile copilului.

Potrivit ziarului Corriere della Sera, băieţelul în vârstă de zece zile este la un spital din oraşul Vicenza, el având o greutate foarte mică şi insuficienţă respiratorie.

Medicii italieni au demarat o anchetă şi încearcă să stabilească dacă agresiunea pe care a suferit-o mama însărcinată în şase luni a produs efecte asupra fătului.

Doi militari americani - Gray Gerelle Lamarcus (22 de ani) şi Darius Edil Mc Cough (21 de ani) - sunt acuzaţi de lovirea, tâlhărirea şi violarea româncei în vârstă de 24 de ani, însărcinată în şase luni, în oraşul Vicenza. Agresiunea a avut loc în noaptea de 14 spre 15 iulie 2014. Românca a fost abordată de cei doi militari americani, a fost urcată într-o maşină, dusă pe un câmp, unde a fost bătută, violată şi abandonată. Din cauza agresiunii, românca, prezentată drept prostituată, a riscat pierderea sarcinii.

Procurorii din Vicenza au anunţat că investigaţia în cazul violării româncei continuă. Cei doi militari americani sunt în arest de tip domiciliar în unitatea militară americană Del Din din provincia italiană Vicenza.

Într-un incident separat, Gray Gerelle Lamarcus, membru al Brigăzii americane aeropurtate 173, este acuzat şi de violarea unei adolescente în vârstă de 17 ani, de origine columbiană, tot în oraşul italian Vicenza. Procesul în acest caz va începe în februarie 2015, în Italia. Soldatul Gray Gerelle Lamarcus susţine că victimele încearcă să obţină bani de la el. "În Italia, sunt mulţi oameni înfometaţi de bani. Este uimitor: am trăit 21 de ani în Statele Unite fără să am probleme cu legea. Cum am venit în Italia, au început problemele", a spus el.

Statele Unite au solicitat repatrierea celor doi militari americani pentru a fi judecaţi de o instanţă americană, dar ministrul italian al Justiţiei, Andrea Orlando, a dat asigurări că cei doi militari americani acuzaţi de violarea româncei vor fi judecaţi în Italia.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite