Cel de-al doilea copil al Prinţului William şi al Ducesei Kate se va naşte în aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul William şi Prinţesa Kate au anunţat că cel de-al doilea copil al lor se va naşte în aprilie 2015
Prinţul William şi Prinţesa Kate au anunţat că cel de-al doilea copil al lor se va naşte în aprilie 2015

Cel de-al doilea bebeluş regal, al patrulea pe linia moştenirii tronului Marii Britanii, se va naşte în aprilie, se arată într-un comunicat oficial citat de „Yahoo! News“.

„Alteţele Regale Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt încântate să confirme că cel de-al doilea copil se va naşte în aprilie 2015“, potrivit unui comunicat al Palatului Kensington, reşedinţa oficială a cuplului.

Se zvoneşte şi că ducesa însărcinată în vârstă de 32 de ani îşi va face prima apariţie publică din ultimele două luni, marţi, la ceremonia ţinută în onoarea lui Tony Tan, preşedintele Singapore. Ultima oară, Prinţesa Kate a fost văzută la ceremonia ţinută la Turnul Londrei de pe 5 august, în onoarea victimelor Primului Război Mondial. Ea suferă de greţuri matinale severe din cauza sarcinii.

Luna trecută, cuplul regal a anunţat că aşteaptă cel de-a doilea copil, iar Ducesa a fost forţată să anuleze câteva angajamente de atunci, inclusiv o călătorie în Malta care ar fi trebuit să reprezinte primul turneu al său, fără a fi însoţită de alt membru al familiei regale.

Regina Elisabeta a II-a s-a declarat „încântată“ de veşti care vin la puţin peste un an de la naşterea primului bebeluş al cuplului, Prinţul George. Prinţul William a spus şi el că este „emoţionat“ privind viitorul său copil.

Cuplul a încercat să îşi ţină familia departe de ochii publicului. Mai devreme luna aceasta, au trimis o scrisoare de avertizare, unui fotograf care încerca să-l surprindă pe George împreună cu bona sa, informează „Yahoo! News“.

Un purtător de cuvânt al Ducelui şi Ducesei a spus că fotograful ar fi studiat programul zilnic al Prinţului George care, la un moment dat, a trebuit „îndepărtat“ dintr-un parc londonez central atunci când fotograful s-ar fi apropiat prea mult. 


Citeşte şi:

Ducesa de Cambridge, însărcinată în zece săptămâni, este din nou afectată de greţurile matinale severe

Ducesa de Cambridge, însărcinată în zece săptămâni cu cel de-al doilea copil şi s-a refugiat la vila părinţilor săi din Bucklebury, din cauza greţurilor matinale severe de care suferă.

Dilemă regală: să muncesc sau să nu muncesc? De ce Prinţul William n-ar trebui să aibă o slujbă obişnuită

Oare membrii monarhiei ar trebui să se limiteze la îndatoririle lor regale şi la evenimente caritabile sau pot deţine şi posturi cu mai multă valoare?, se întreabă jurnaliştii „Forbes“.

Un nou bebeluş regal: prinţul William şi soţia sa, ducesa Kate, aşteaptă al doilea copil

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, aşteaptă cel de-al doilea copil. Palatul Kensington a declarat că Regina şi membrii celor două familii sunt încântaţi de veste.

Prinţul William şi-a ales viitorul loc de muncă

Prinţul William va începe în septembrie pregătirea pentru a deveni, din primăvara anului viitor, pilot pe un elicopter-ambulanţă, a confirmat joi Palatul Kensington, dat fiind că de mai bine de jumătate de an acesta renunţase la serviciul în cadrul armatei, potrivit „The Time“.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite