Ce s-a întâmplat cu o turmă de oi, după ce a mâncat 300 de kilograme de canabis medicinal: „Au sărit mai sus decât caprele”

0
Publicat:

Proprietarul unei culturi de canabis medicinal din Almyros, Grecia, a avut parte de o mare surpriză. O turmă de oi a ajuns pe terenul său și a mâncat 300 de kilograme de plante. Bărbatul a declarat, pentru un post de radio local, ce s-a întâmplat mai departe.

Turmă de oi FOTO Arhiva Adevărul
Turmă de oi FOTO Arhiva Adevărul

Yiannis Bourounis, proprietarul culturii a vorbit despre paguba cu care s-a ales. Oile care i-au invadat teritoriul într-o seară și s-au pus serios pe mâncat cannabis medicinal, notează hellas.postsen.com.

Cu toate acestea, omul nu s-a arătat deloc supărat, ba chiar a găsit amuzantă situația și a făcut glume pe această temă.

„Au sărit mai sus decât caprele”, a râs el.

„Eu sunt foarte bine, dar mai bine sunt oile, pline de nebunie și... energie. Ele văd totul ca fiind frumos”, a declarat proprietarul fermei de canabis medicinal, Yiannis Bourounis, pentru Status FM Salonic.

Animalele care au mâncat o cantitate mare din planta de opiu, care depășește 300 de kilograme, conform mărturiei fermierului. La scurt timp, ele ar fi devenit vesele și ar fi început să sară mai sus decât caprele!

„Suntem cea mai mare untitate de sere de canabis din Europa Centrală și de Est. Am pierdut 80% din producție din cauza inundațiilor. În timp ce încercam să salvăm tot ce puteam, am văzut dintr-o dată oi și capre păscând în interiorul serei. Au găsit verdețuri să mănânce, pentru că toată mâncarea lor a fost distrusă, le place foarte mult cânepa. Problema a fost cum să le alungăm din seră, pentru că nu voiau să plece. Oile săreau mai sus decât caprele și asta nu se întâmplă niciodată. Logic, pentru că au mâncat vreo 300 de kilograme”, a conchis Bourounis.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite