Boris şi Carrie Johnson au anunţat naşterea celui de-al doilea copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: EPA-EFE
FOTO: EPA-EFE

Soţia premierului britanic Boris Johnson, Carrie, a născut o fată, a anunţat cuplul, al doilea lor copil, după Wilfred, născut în aprilie 2020, şi cel puţin al şaptelea al liderului conservator, relatează The Guardian.

„Premierul şi doamna Johnson sunt încântaţi să anunţe naşterea unei fete sănătoase la un spital din Londra în această (joi) dimineaţă”, anunţă ei într-un comunicat.

„Atât mama, cât şi fiica sunt foarte bine. Cuplului îi face plăcere să mulţumească strălucitei echpe a maternităţii NHS pentru toată grija şi sprijinul”, se arată în comunicat.

Fata este sora lui Wilfred, fiul cuplului Johnson, născut în aprilie 2020.

Boris şi Carrie s-au căsătorit în secret, în mai.

Boris Johnson are patru copii, toţi în vârstă de peste 20 de ani, cu cea de-a doua sa soţie, avocata Marina Wheeler. Ei au divorţat în 2020, după 25 de ani de căsnicie.

El are ce puţin încă un alt copil dintr-o relaţie extraconjugală.

Liderul conservator a refuzat în mai multe rânduri să spună câţi copii are. Într-un interviu acordat NBC în septembrie declara că are şase copii.

Vestea intervine într-o săptămână agitată a premierului britanic, care a anunţat o anchetă în urma unor dezvăluiri despre o petrecere de Crăciun, anul trecut, la sediul Guvernului, în timpul carantinei.

La naşterea lui Wilfred, Boris Johnson se afla în convalescenţă după ce a fost internat la terapie intensivă, bolnav de covid-19.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite