Bebeluşul regal. Cine sunt persoanele care au avut grijă ca Ducesa de Cambridge să arate foarte bine la ieşirea din maternitatea spitalului Saint Mary

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ducesa şi Ducele de Cambrigde alături de fetiţa lor. FOTO People
Ducesa şi Ducele de Cambrigde alături de fetiţa lor. FOTO People

Bebeluşul regal. Soţia prinţului William, Kate, a născut al doilea copil, sâmbătă, la maternitatea spitalului Saint Mary din Londra, bebeluşul regal fiind o fetiţă. Ducii de Cambridge au ieşit în faţa clinicii cu micuţa, la mai puţin de 12 ore de la venirea acesteia pe lume.

Bebeluşul regal s-a născut la ora locală 08.34 (ora 10:34, ora României) şi a avut la naştere greutatea de 3,71 kilograme, potrivit unui anunţ publicat pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

Momentul în care Ducele şi Ducese de Cambridge au ieşit cu bebeluşul regal a fost unul impresionant, Kate fiind zâmbitoarea şi într-o bună dispoziţie fizică.

Ducesa de Cambridge părea ca şi cum nu ar fi trecut printr-o naştere, ci ar fi venit de la plimbare. Părul, machiajul şi ţinuta au arătat o persoană relaxată, odihnită şi fericită. În spatele unei asemenea imaginii a stat o întreagă „armată” de persoane care au ajutat pentru un rezultat potrivit.

Bebeluşul regal. Amanda Cook Tycker

Printre persoanele care şi-au adus contribuţia a fost: Amanda Cook Tucker, hair-stylistul personal al lui Kate Middleton, cea care s-a ocupat şi prinţii William şi Harry timp de mai bine de un deceniu.

Sosirea în aripa Lindo a lui Cook Tucker a fost semnul că ducesa va părăsi în curând spitalul. Hair-stylista a fost aceea care a aranjat-o pe Middleton şi pentru prima ieşire publică după naşterea Prinţului George

Jenny Packham

În ceea ce priveşte vestimentaţia, persoana aleasă a fost Jenny Packham, unul dintre designerii preferaţi ai Ducesei de Cambridge. Rochia galbenă, cu fluturaşi, a fost personalizată pentru acest moment.

Bebeluşul regal.Natasha Archer

Asistenta personală a lui Kate Middleton, Natasha Archer, a fost prezentă pentru a se asigura că ţinuta reprezentantei Casei Regale britanice a fost una imaculată. Înainte lucra pentru Kate, Natasha Archer a fost responsabilă de o bună imagine publică a Ducelui şi Ducesei de Gloucester.

Rebecca Deacon şi Miguel Head

Rebecca Deacon şi Miguel Head sunt secretarii ai Ducesei de Cambridge şi Ducelui. Deacon a participat la aranjarea detaliilor după naşterea prinţului George.

Bebeluşul regal. Jason Knauf

Jason Knauf este responsabil pentru relaţia cu presa. Acesta este venit de curând în echipa care se ocupă de cuplul regal, slujba anterioara a lui Knauf fiind de responsabil pentru partea de relaţii publice a Royal Bank of Scotland. Pregătirile pentru momentul ieşirii lui Kate şi William cu bebeluşul au început de câteva săptămâni, Knauf fiind cel care s-a asigurat de o spaţiul în care urmau să stea jurnaliştii şi fotografii.

Medicii

Echipa medicală care s-a ocupat de venirea pe lume a bebeluşului regal a fost formată din specialişti de renume: Guy-Thorpe Beeston, Alan Farthing, Jill Dando, Sunit Godambe (prezent  şi la naşterea prinţului George) şi Jacqui Dunkley-Bent. De asemenea, una din persoanele care au petrecut mult timp în preajma lui Kate a fost Arona Ahmed, moaşa bebeluşului regal. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite