Atentate teroriste în Paris: Noi imagini de la atacurile teroriştilor în strada Fontaine-au-Roi, asupra unei pizzerii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini din pizzerie în timpul atacului din 13 noiembrie
Imagini din pizzerie în timpul atacului din 13 noiembrie

Cotidianul britanic „The Daily Mail” a publicat pe site o înregistrare obţinută de pe camerele de supraveghere ale unuia dintre localurile atacate de terorişti săptămâna trecută din strada Fontaine-au-Roi.

Pe filmare se vede cum unul dintre atacatori, cel mai probabil Salah Abdeslam, trece prin faţa clădirii şi deschide focul. Angajaţii pizzeriei  Casa Nostra de pe strada Fontaine-au-Roi, dar şi clienţii, s-au grăbit să se adăpostească pe unde au putut din calea gloanţelor. Din imagini se vede că atacatorul nu avea o vestă explozivă şi că a plecat destul de repede de la faţa locului.

Cu câteva secunde înainte de atac, clienţii lua masa în linişte pe terasă sau în interiorul restaurantului; doi angajaţi care vorbesc în spatele tejghelei. Apoi focuri de armă au izbucnit şi gloanţe mătură curtea şi interiorul localului. Clienţii se ascund sub mese. Doi oameni care se aflau pe terasă intră în fugă în restaurant şi se refugieze sub o masă sau în spatele barului.

Camerele de luat vederi au surprins, de asemenea, momentul terifiant când atacatorul s-a apropiat de fereastra restaurantului italian. Cel puţin cinci oameni şi-au pierdut viaţa în urma acestui atac.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite