Anunț misterios al Serviciilor secrete ucrainene: „A sosit momentul pentru răzbunare” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcția principală de informații a Ucrainei a postat luni, pe Telegram,  un videoclip  în care apar militari ucraineni și o numărătoare inversă de la 60 la zero, potrivit nv.ua.

Videoclipul prezintă lupte între militarii ucraineni și trupele rusești, precum și activitatea Forțelor de Apărare ale Ucrainei.

Înregistrarea se încheie cu mesajul „It’s time for payback (Este timpul pentru răzbunare).

Pe rețelele de socializare ucrainene curg speculațiile cu privire la semnificația exactă a videoclipului.

Pe 7 iulie șeful Serviciului de informații al apărării din Ucraina, Kyrylo Budanov spunea că succesul contraofensivei armatei ucrainene mai are de așteptat.

Reușite recente

Anterior, pe 3 iulie, ministrul adjunct al apărării, Hanna Maliar anunța că Forțele armate ucrainene au mai eliberat, în decurs de o săptămână încă  9 km pătrați în est și 28,4 km pătrați în sud.

De altfel, pe tot parcursul lunii iunie au fost eliberate nouă așezări din sud și est, potrivit. Ministerului ucrainean al Apărării.

Forțele armate ale Ucrainei au confirmat, de asemenea, eliberarea Krasnohorivka, în regiunea Donețk, aflată sub ocupație rusă din 2014.

Imagine din postarea Serviciilor secrete ucrainene. FOTO Captură video Twitter
Imagine din postarea Serviciilor secrete ucrainene. FOTO Captură video Twitter

„Nu este un spectacol",

Generalul Valerii Zaluzhnyi, comandantul-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, declara, anterior, la 28 iunie, că opiniile exprimate în Occident potrivit cărora contraofensiva Ucrainei merge mai încet decât se așteptau îl „înfurie".

„Nu este un spectacol la care să se uite întreaga lume și pe care să parieze sau altceva. Fiecare zi, fiecare metru, este plătit cu sânge", a declarat Zaluzhnyi.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite