Ana lui Manole, în varianta spaniolă. Cadavrul unei femei dispărute acum 9 ani a fost găsit zidit în pereții casei VIDEO

0
Publicat:

Corpul neînsuflețit al Siborei Gagani, o tânără de origine albaneză, a fost găsit marți zidit în casa în care locuia împreună cu iubitul ei Marco R., în Malaga.

Sibora Gagani, o tânără de origine albaneză, a dispărut din 7 iulie 2014, dată la care rudele din Italia au primit ultima dată vești de la ea, relatează El Mundo.

Anchetatorii au percheziționat în mai multe rânduri apartamentul în care Sibora și Marco locuiau împreună pe o stradă centrală din Torremolinos, foarte aproape de primărie și de secția de poliție, dar nu au găsit nimic.

Sibora Gagani
Sibora Gagani

Cadavrul Siborei era bine ascuns în interiorul unei lăzi de lemn între pereții casei, potrivit unor surse din cadrul poliției.

Principalul suspect este Marco, de 45 de ani. În timp ce era anchetat pentru moartea Paulei, o altă tânără cu care a avut o relație, el a mărturisit că a ucis-o pe Sibora și i-a ascuns cadavrul în spatele unui perete din apartamentul ei, relatează El Mundo.

Trupul Siborei era într-o ladă din lemn, care a fost zidită între pereții casei, potrivit surselor din poliție.

Pentru găsirea cadavrului, criminaliștii au folosit echipamente cu raze X cu care au scanat în amănunt toată clădirea.

Italianul, care se află acum în spatele gratiilor, a fost reclamat de mai multe ori de violență de partenerele pe care le-a avut în ultimii ani.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite