„Am crezut că este fiica lui!”. Soția președintelui sud-coreean i-a cucerit pe ucraineni. Câți ani are de fapt FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele sud-coreean Yoon Suk Yeol a fost, sâmbătă, într-o vizită surpriză la Kiev, fiind însoțit de frumoasa lui doamnă.

Yoon Suk Yeol, care a venit pe neașteptate la Kiev, a promis o "creştere amplă" a ajutorului umanitar şi militar neletal sud-coreean pentru Ucraina.

Soția lui, Kim Keon-hee, a fost în centrul atenției din cauza faptului că arată mai tânără decât vârsta pe care o are.

"Știați că soția președintelui sud-coreea are 50 de ani?", este un mesaj de pe paginile de socializare.

Ea va împlini 51 de ani în septembrie. "80% este genetic și 20% o bună îngrijire a pielii."

"Coreea de Sud este clar țara chirurgiei plastice. Nu e nicio surpriză."

"Ăsta e secretul îngrijirii pielii în Coreea. Cea mai bună îngrijire."

”Toți asiaticii îmbătrânesc lent. Până să treacă de 60, apoi dintr-o dată arată de 100. E ciudat."

"Este frumoasă. Un cuplu frumos, de altfel."

 "Am crezut că este fiica președintelui."

"Femeile asiatice au fost binecuvântate ..... tot ce am auzit despre această doamnă remarcabilă demonstrează că este o persoană bună."

Ucraina ar urma să primească un ajutor umanitar sud-coreean destinat de 150 de milioane de dolari în 2023, faţă de 100 milioane de dolari în 2022.

Coreea de Sud, care este al nouălea exportator de arme pe plan global, va „creşte amploarea sprijinului acordat anul trecut, când a furnizat materiale cum ar fi căşti şi veste antiglonţ", a precizat preşedintele sud-coreean, care a efectuat o vizită neanunţată la Kiev.

Țara asiatică a trimis Ucrainei ajutor umanitar şi a vândut de asemenea tancuri şi tunuri Poloniei, aliat cheie al Kievului în lupta împotriva forţelor ruse. 

Potrivit AFP, Coreea de Sud urmează de multă vreme o politică de a nu furniza arme regiunilor aflate în conflict, în pofida cererilor repetate în acest sens din partea SUA, a aliaţilor europeni şi a Ucrainei însăşi.

Vizita „semnificativă” a preşedintelui sud-coreean în Ucraina

Yoon Suk Yeol a vizitat mai întâi oraşul Bucea, scena unui masacru asupra civililor imputat armatei ruse, înainte de a se întâlni cu omologul său ucrainean.

Preşedintele sud-coreean a mărturisit că „Ucraina de astăzi" i-a „adus aminte de Coreea de Sud de altă dată" şi a salutat ajutorul internaţional care i-a permis ţării sale să obţină o „victorie miraculoasă" asupra Nordului şi să devină una din primele economii mondiale.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite