Acrobaţii în Fontana di Trevi: un român a fost amendat cu 160 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românul a executat mai multe acorbaţii până a fost oprit
Românul a executat mai multe acorbaţii până a fost oprit

VIDEO Un român, cunoscut forţelor de ordine din centrul Romei, s-a dat în spectacol în Fontana di Trevi. La bustul gol şi desculţ a sărit de mai multe ori în apă.

Agenţii poliţiei municipale din Roma au fost puşi ieri în situaţia de a întrerupe „spectacolul" unui conaţional care şi-a ales ca piscină cunoscuta „Fontana di Trevi". Românul este cunoscut în centrul Romei cu porecla „Attila" şi nu este la primul act vandalic, informeză „Il Messaggero". Cu un sfert de oră mai devreme fusese oprit de o patrulă pentru că murdărea zidurile pe o stradă din apropiere.

VIDEO pe adevarul.it

Românul, probabil în stare de ebrietate, s-a urcat pe statuile fântânii şi s-a aruncat de mai multe ori în apă cu figuri acrobatice. După ce a fost oprit, poliţia a constat că avea pe bust mai multe tăieturi pe care şi le provocase cu o lamă. „Attila şi-a executat spectacolul desculţ şi în bustul gol. Amenda pentru "reprezentaţie" a fost de 160 de euro.

Fontana din Trevi este des ţinta unor astfel de spectacole, chiar dacă o patrulă de poliţie se află tot timpul acolo. Mărturie stau zecile de filmuleţe care pot fi găsite pe internet. De la femei goale, acte de teribilism, până la „clasicii" recuperatori de monede, motivele pentru a face o baie se pare că nu lipsesc.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite