Accident teribil pe o autostradă din Marea Britanie, după ce un autobuz cu elevi s-a răsturnat. Șoferul și o fată au murit

0
Publicat:

O elevă de 15 ani și un șofer de autobuz au murit după un accident pe autostradă din Marea Britanie, în urma căruia mai mulți copii au ajuns la spital, notează The Guardian. 

FOTO: Captură Video
FOTO: Captură Video

Un autobuz care transporta elevi de la două școli s-a răsturnat într-un accident îngrozitor pe autostrada M53. Aproximativ 10 vehicule de poliție, patru mașini de pompieri și cinci ambulanțe au alergat spre zona din Merseyside imediat după ora 8 dimineața. North West Air Ambulance Services a fost, de asemenea, deplasat la fața locului, unde o parte a autostrăzii a fost închisă în întregime.

Doi elevi au fost transportați la spitalul de copii Alder Hey din Liverpool cu răni grave, iar alte două victime au fost tratate la spitalul Arrowe Park din Wirral. Poliția a declarat că printre răniți se numără și un băiat de 14 ani care a suferit răni care i-au schimbat viața.

Anchetatorii încercau să stabilească ce a cauzat răsturnarea autobuzului pe o parte, deoarece poliția a declarat că nu se crede că accidentul a implicat un alt vehicul, în ciuda rapoartelor anterioare. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite