Accident cu peste 50 de maşini în Germania în urma unei furtuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 50 de maşini au fost implicate într-un accident duminică pe Autostrada A71 din Germania, ca urmare a unei furtuni violente cu grindină. Cel puţin 25 de oameni au fost răniţi, potrivit autorităţilor germane.

Asfaltul de pe autostradă s-a dovedit prea alunecos pentru autovehicule după ce o furtună cu grindină a măturat centrul Germaniei, subliniază Bild. După ce o parte dintre şoferi nu şi-au mai putut controla maşinile, s-a declanşat o serie de ciocniri în lanţ în cărora cel puţin 25 de persoane au fost rănite.

La faţa locului au apărut zeci de echipe de intervenţie, printre care ambulanţe, maşini de poliţie şi echipaje de descarcerare. În fotografii se pot observa şi elicoptere medicale, care sunt pregătite pentru a-i prelua pe cei răniţi grav.

Autorităţile germane precizează că deocamdată nu există victime, însă dintre cei peste 25 de răniţi, patru au suferit răni grave şi au fost transportaţi la spital.

Miezul carambolului a avut loc pe sensul către Shweinfurt, la sud, multe dintre autovehiculele implicate fiind serios avariate.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite