A intrat la puşcărie fiindcă s-a distrat prăjind un hamster în tigaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hamsterul a fost prăjit în tigaie
Hamsterul a fost prăjit în tigaie

Poliţia britanică a arestat un student de 20 ani, din York, acuzat că ar fi prăjit un hamster în tigaie, în timpul unei petreceri deocheate, care a scăpat complet de sub control.

Poliţiştii au fost chemaţi de vecinii tânărului, care nu mai puteau suporta gălăgia stârnită de cheful pus la cale de băiat. Cotidianul britanic "The Daily Mail", care publică această ştire, anunţă că, cel mai probabil, poliţiştii se vor concentra, de-acum înainte, să afle dacă hamsterul era viu sau mort înainte de a fi luat de coadă şi arunat în tigaie. 
Tânărul, arestat în primă fază, a părăsit detenţia după ce a plătit cauţiunea stabilită de judecător.

Ancheta poliţiei va fi asistată de specialiştii Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA) - o organizaţie britanică specializată în apărarea animalelelor de violenţele gratuite la care sunt supuse.

2.440 de persoane condamnate

Potrivit RSPCA - citată de "The Daily Mail" - la fiecare 30 de secunde, o persoană sună la numărul de telefon pus la dispoziţie de această organizaţie, ca să semnaleze cazurile de cruzime împotriva animalelor. Anul trecut, RSPCA a investigat aproximativ 159.000 de plângeri şi a contribuit la condamnarea definitivă a 2.440 de persoane în speţe ca aceasta.
Nu mai departe de acum o lună, presa britanică a relatat cazul unui englez condamnat la o jumătate de an închisoare pentru că prăjise pisicuţa colegului său de apartament în cuptorul cu microunde.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite