A crescut numărul de cazuri de COVID în Marea Britanie şi Olanda. Autorităţile se gândesc să ia măsuri mai dure

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Marea Britanie a înregistrat sâmbătă, 12 decembrie, peste 21.500 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus şi 519 decese. Iar Olanda a raportat peste 9.000 de cazuri noi în ultima zi. Prin urmare, autorităţile au în plan noi măsuri anti-COVID.

Numărul de cazuri noi de COVID a crescut continuu în Olanda şi în Marea Britanie, scrie Libertatea. Pe 16 decembrie Guvernul britanic va hotărî dacă este necesară înăsprirea restricţiilor la Londra. Şi în capitala Marii Britanii a crescut rata de infectare. De la începutul pandemiei, în Marea Britanie s-au raportat în jur de 1,83 milioane de cazuri de coronavirus şi aproape 64.000 de decese.

   

Nici în Olanda lucrurile nu stau mai bine. Au fost raportate peste 9.000 de noi cazuri în ultimele 24 de ore, cele mai multe până acum din octombrie.

De la începutul pandemiei, în Olanda au fost înregistrate peste 600.000 de cazuri şi în jur de 10.000 de decese. Membrii guvernului olandez vor avea o întrevedere duminică, 13 decembrie, şi vor dezbate instituirea unor măsuri mai dure, înaintea sărbătorilor de iarnă. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite