Zone întregi placate cu lemn din tavan până în podea, într-o casă de 150 metri pătraţi din Otopeni

0
0
placari

O casă din Otopeni a cărei poveste a pornit de la preferinţa proprietarilor pentru interioarele calde ale cabanelor de la munte, pentru sentimentul acela plăcut de a te răsfăţa cu o cană de ceai fierbinte când afară este ger. De aici şi până la a crea o „casă în casă” îmbrăcată complet în lemn nu a mai fost decât un pas.

Proprietarii sunt un cuplu sub 30 de ani, din Târgovişte, antreprenori în domeniul marketingului online. În 2017, pentru că afacerea lor era în creştere şi urmau să îşi stabilească un birou în Bucureşti, s-au hotărât să se mute mai aproape şi şi-au cumpărat o casă din Otopeni, de 150 metri pătraţi. Au luat-o la gri, cu instalaţiile electrice şi sanitare trase, cu pereţii gletuiţi şi şapa turnată.

placari

Ca orice casă cumpărată de-a gata, a venit şi cu câteva dezavantaje, cu care echipa Jooca Studio a lucrat până le-a transformat în avantaje. Principalul punct minus a fost locul de luat masa, mic şi înghesuit, amplasat fix sub scara care duce la etaj. Acum, dining-ul este punctul de atracţie al parterului.

Continuarea articolului, aici.

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite