Zodii favorizate în luna martie: norocoşii de la început de primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zodii favorizate în luna martie. FOTO Fotolia
Zodii favorizate în luna martie. FOTO Fotolia

Zodii favorizate în luna martie. Prima lună de primăvară este de bun augur pentru nativii anumitor semne astrologice, zodii care se pot considera norocoasele acestei luni.

Zodii favorizate în luna martie: Berbecii au noroc în dragoste 

Planeta Marte este la putere în ceea ce-i priveşte pe Berbeci, aşa că aceştia ar trebui să acţioneze dacă vor să rezolve proiecte de care nu au avut curajul să se apuce. Este nevoie de o strategie şi de clarificarea problemelor care vă ţin în loc, iar aceasta este perioada în care aveţi toate şansele de partea dumneavoastră. Până pe 17 martie, Venus vă înlesneşte şi norocul în dragoste, ba chiar nativii care se află în căutarea unei perechi au de unde alege, pentru că oportunităţile nu lipsesc. De asemenea, spre sfârşitul lunii, din data de 20 martie, puteţi să vă gândiţi la ce puteţi face pentru a avea un stil de viaţă mai sănătos: schimbări în dietă şi sport, de exemplu.

Zodii favorizate în luna martie: Rac

Racii pot profita de conjunctura astrală benefică din Casa a 9-a, aşa că îşi pot face bagajele până pe 20 martie, luna aceasta fiind favorabilă în ceea ce priveşte călătoriile. În cazul Racilor care tânjesc după o schimbare importantă în viaţa lor, aceştia ar putea să se mute din oraş sau chiar din ţară. Nici în ceea ce priveşte profesia nu trebuie irosite şansele aduse de luna martie.

Zodii favorizate în luna martie: Fecioarelor nu li se poate refuza aproape nimic  

Oamenilor le va fi greu să-i refuze pe nativii din Fecioară în martie, cel puţin în această primă jumătate a lunii. Nu rataţi ocazia de a vă promova în faţa şefilor, fiind o perioadă în care talentele şi aptitudinile pot fi etalate pentru a străluci. Şi în cazul Fecioarelor, martie este o lună bună din punct de vedere sentimental. Legăturile deja existente pot fi aprofundate, mai ales după ziua de 20 martie, iar nativii singuri au şansa de a pune bazele unei relaţii de viitor.

Zodii favorizate în luna martie: Săgetător

Lumini, camera, acţiune! Nativii din Săgetător ar trebui să fie pregătiţi să se afle în centrul atenţiei luna aceasta. Până pe 17 martie, Venus vegheză asupra relaţiilor amoroase sau le oferă şanse de reuşită în dragoste celor care îşi doresc o pereche. Pentru că astrele îi ajută pe cei care sunt îndrăzneţi, nativii din Săgetător ar trebui să ia atitudine pentru a dobândi ceea ce-şi propun, pentru că de noroc nu vor duce lipsă.  Nu ignoraţi faptul că în prima parte a lunii trebuie să acordaţi mai multă atenţie familiei şi prietenilor, dar şi relaţiilor de la locul de muncă. 

Zodii favorizate în luna martie: Peştii, mână bună la afaceri 

Este momentul să deveniţi practici pentru că aveţi mână bună în tot ceea ce ţine de activităţile care implică bani. Planeta Marte este în Berbec şi, în ceea ce vă priveşte, va traversa cea de-a doua Casă, a finanţelor, iar asta înseamnă că şansa de câştig este scrisă în stele. Puneţi un plan la punct pentru a profita de acest moment care durează până pe 20 martie. Energia este, de asemenea, la cote maxime, până pe 20 martie, fiind o perioadă în care se pot lua decizii importante pentru viitor.

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri