Zodii care îşi pot găsi fericirea şi fără a avea o relaţie amoroasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se bucură de relaţii, dar doar atâta timp cât sunt lăsaţi să se manifeste în libertate. Sunt cunoscuţi ca fiind persoane care se feresc de angajamente, căsătoria fiind unul din lucrurile care îi sperie. Le place să se bucure de viaţă şi trăiesc din plin momentul.

Leu

Când vine vorba de a se bucura de viaţa, Leul este cel mai bun. El înţelege cu adevărat ce înseamnă să se iubească singur. Uneori chiar puţin prea mult. Încă de mici lucrează la relaţia pe care o au cu ei înşişi. Îşi creează propria fericire şi acţionează în consecinţă. Se sonsideră prea buni pentru a se complace în a sta în relaţii care presupun compromisuri şi niciodată nu îşi pun fericirea în grija partenerului. Nu se vor mulţumi prea uşor atunci când vine vorba de relaţii. Ei au nevoie de cineva care să facă faţă standardelor şi să respecte limitele. În caz contrar,  sunt fericiţi pe cont propriu.

Săgetător

Spiritul lor liber nu este uşor de îmblânzit. De fapt, au nevoie de cineva care să îi accepte aşa cum sunt. Ei nu vor să fie sufocaţi într-o relaţie. De aceea se bucură de singurătate, fiind genul de oameni care sunt fericiţi cu ei înşişi. Se bucură de relaţii, dar doar atâta timp cât sunt lăsaţi să se manifeste în libertate. Sunt cunoscuţi ca fiind persoane care se feresc de angajamente, căsătoria fiind unul din lucrurile care îi sperie. Le place să se bucure de viaţă şi trăiesc din plin momentul.

Vărsător

Nu le plac schimbările mari. Iubesc confortul şi nu le place să le fie invadată pacea sau intimitatea. 
Nu au o problemă în a trăi singuri. Vor totul sau nimic, nu acceptă compromisurile. Mai degrabă ar petrece mai mult timp în propria companie decât cu o persoană nepotrivită. Cu toate acestea, dacă decid să intre într-o relaţie, vor alege persoana care să le răspundă tuturor nevoilor, cineva care să le împărtăşească spiritul liber, valorile, moralitatea şi atitudinea – o perosană cu care se pot conecta la un nivel mai profund.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite