Zodia lui Klaus Iohannis: un Geamăn îndrăgostit de solitudine, capabil să facă faţă foarte bine situaţiilor neprevăzute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zodia lui Klaus Iohannis. Născut la 13 iunie 1959, preşedintele Klaus Iohannis este în zodia Gemeni. Astrologii consideră că nativii din Gemeni se împart în două categorii, persoanele care iau viaţa mai uşor, dând dovadă de o oarecare superficialitate, şi cele cumpătate, care trec prin filtrul gândirii orice informaţie. Preşedintele României este reprezentativ pentru a doua categorie, graţie laturii aflate sub influenţa Vărsătorului.

Zodia lui Klaus Iohannis: Saturn inhibă capacitatea de comunicare 

Personalitatea preşedintelui Klaus Iohannis are o coloratură de Vărsător, conjunctură care se regăseşte în cazul persoanelor considerate vizionare, conform celor afirmate de astrologul Mihaela Bucovală. „Vărsătorii cred cu tărie în lucruri noi şi în schimbări. Latura de Vărsător din personalitatea de Gemeni îi dă un spirit umanitar preşedintelui, determinându-l să se gândească la binele comun”, precizează Bucovală.

Pe de altă parte, Gemenii sunt un semn dual şi de multe ori îşi ascund trăirile, după cum evidenţiază specialistul în astrologie. „Avem o poziţie stresantă între Mercur şi Saturn. Mercur, planeta comunicării, nu se simte bine în semnul Racului. Capacitatea de comunicare nu este extrem de volubilă. Saturn îi înhibă comunicarea. Mulţi au zis că este expresia genei sale de ardelean molcom, liniştit, dar această opoziţie cu Saturn, care aduce o anume siguranţă, cred că arată că dumnealui este atent la ce spune din dorinţa de a nu părea neştiutor. Acest aspect va fi lucrat cu ajutorul consilierilor, fiind foarte important”, a mai spus astrologul. Alegerea lui Klaus Iohannis într-o funcţie importantă a fost prevăzută încă de la naştere, după cum a arătat astrologul. Preşedintele României îl are pe Marte în Leu, ceea ce înseamnă că a fost destinat unei traiectorii însemnate.

Zodia lui Klaus Iohannis: ce dezvăluie cifra destinului 

De asemenea, persoanele născute la data de 13 iunie 1959 sunt menite să aibă o influenţă majoră asupra destinelor altor oameni. Numerologia studiază numerele care determină şi reflectă caracteristicile, talentele, motivaţiile şi drumul în viaţă, iar în cazul Preşedintelui României cifra destinului este 7. Acest număr indică o fire care apreciază solitudinea, inteligentă şi intuitivă, analitică şi înconjurată de secrete. Viaţa sa se va desfăşura sub semnul studiului, dar această predispoziţie spre analiză, de căutare permanentă a adevărului, poate contura o personalitate cinică. Persoanele ghidate de cifra 7 sunt întotdeauna învăluite de o aură de mister şi cu greu se lasă convinse să-şi deschidă sufletul în faţa altor persoane. Înţelepciune şi sete de cunoaştere, perfecţionism, capacitate de a asculta cu atenţie şi interes într-o discuţie şi de a face faţă foarte bine situaţiilor neprevăzute, pasionate de o mulţime de domenii, iată câteva dintre trăsăturile care apar în cazul persoanelor născute la 13 iunie 1959.

Extrem de muncitor, adesea este posibil să fie absorbit de problemele cu care se confruntă, motiv pentru care poate fi perceput drept lipsit de sensibilitate. Pe de altă parte, este genul de persoană care încearcă să nu lase emoţiile să-i altereze logica, chiar dacă ar putea avea de suferit din această cauză. Totuşi, această seriozitate de care dă dovadă şi siguranţa pe care o inspiră conturează o aură care atrage oamenii.

În realţia de cuplu, este interesat de persoanele care reuşesc să-l provoace din punct de vedere intelectual şi cu care poate avea conversaţii pline de miez. Uneori poate da dovadă de încăpăţânare şi de dorinţa de a avea controlul total asupra unei situaţii, iar asta se întâmplă de obicei atunci când crede că astfel îi va proteja pe cei dragi.  La fel ca orice nativ şi Gemenii sunt predispuşi la anumite probleme de sănătate. În cazul de faţă este vorba despre posibile suferinţe la nivelul braţelor şi umerilor, dar şi esofagului sau căilor respiratorii. 

Zodia lui Klaus Iohannis: 2016, perioadă propice pentru finalizarea proiectelor deja demarate

Anul 2016 se anunţă ca o perioadă propice pentru finalizarea proiectelor deja demarate şi pentru iniţierea altora. Cel mai probabil va fi nevoie de revizuirea obiectivelor setate şi de stabilirea unora noi. În ceea ce priveşte cariera, apare nevoia de a le oferi colaboratorilor mai multă încredere şi a delega responsabilităţi pentru a obţine cele mai bune rezultate. Prezenţa lui Jupiter şi a lui Saturn în Gemeni vor contribui la îmbunătăţirea aspectului financiar, în timp ce relaţia de cuplu va deveni mai pasională. 
 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite