Carmen Iohannis, zodie care nu poate să stea în umbra altcuiva şi îşi apără cu străşnicie viaţa privată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carmen Iohannis, zodie. Prima-doamnă a României s-a născut la 2 noiembrie 1960, sub semnul Scorpionului. Astrologii vorbesc în cazul doamnei Carmen Iohannis de o personalitate puternică, înclinată spre artă şi cultură, capabilă să treacă peste orice greutăţi.

Carmen Iohannis, zodie: element de stabilitate

Prima-doamnă, Carmen Iohannis, s-a născut sub unul dintre cele mai puternice semne ale zodiacului: Scorpionul. 2 noiembrie 1960 este o dată relevantă pentru categoria persoanelor care, „indiferent de greutăţi, se vor ridica din propria cenuşă, precum pasărea Phoenix“, aşa cum preciza pentru adevarul.ro astrologul Mihaela Bucovală.

“Foarte interesant este faptul că în anul naşterii acesteia, planeta Neptun, care sugerează escapism, se află foarte aproape de Soare. În cazul Primei Doamne, acest lucru sugerează că are o înclinaţie puternică spre artă, spre cultură. Planeta Venus, planeta iubirii şi însemnul Săgetătorului, alături de asteroidul Juno, al Vărsătorului, arată că persoana în cauză se va îndrăgosti nebuneşte şi se va căsători cu o persoană de altă etnie“, conform astrologului.

De asemenea, Venus în Săgetător, semnul străinătăţii, arată că primei-doamne îi plac foarte mult călătoriile, mişcarea fizică şi timpul petrecut în natură. „Doamna Iohannis este elementul de stabilitate şi vocea raţiunii, care îşi ajută soţul să vadă realitatea. Denotă o prezenţă discretă, elegantă, care pune foarte mare preţ pe viaţa privată. Scorpionii îşi apără cu străşnicie viaţa intimă“, potrivit specialistului în astrologie Mihaela Bucovală. 

Din punct de vedere astrologic, persoanele născute pe 2 noiembrie sunt predispuse la probleme de sănătate concentrate în zona pelviană, dar şi la tulburări ale sistemului reproducător. Alte probleme de sănătate care pot să apară vizează zona coloanei vertebrale, hernia de disc fiind cea mai probabilă.

Carmen Iohannis, zodie: atrasă de o carieră care o face să se simtă mândră 

Un alt aspect care iese în evidenţă în cazul persoanelor născute la data de 2 noiembrie se referă la dorinţa acestora de a munci într-un mediu care să le aducă mai degrabă satisfacţii personale şi să-i facă să se simtă mândri, avantajele financiare fiind prea puţin importante. Banii nu reprezintă un scop în sine pentru nativii născuţi în această perioadă. În numerologie, cifra 2 simbolizează iertarea, dedicarea şi simplitatea.

De asemenea, aceşti nativi sunt extrem de persuasivi şi au capacitatea de a-i convinge pe cei din jur să facă aşa cum doresc până şi în cele mai dificile situaţii. Sociabili şi cultivaţi, fermecători, nu sunt făcuţi să stea în umbra cuiva, chiar dacă nu fac eforturi deosebite în acest sens. Sunt persoane extrem de expresive, motiv pentru care adesea nici nu trebuie să vorbească prea mult pentru a arăta ce simt, atunci când apreciază sau le displace ceva sau cineva. Aceste persoane sunt orientate către cooperare în relaţiile cu ceilalţi, sunt loiale şi extrem de diplomate, caută mereu să găsească echilibrul şi armonia în orice împrejurare. Tocmai sensibilitatea de care dau dovadă poate să le provoace neplăceri, pentru că riscă adesea să sufere şi să aibă resentimente când nu le sunt înţelese intenţiile. 

În dragoste sunt extrem de posesivi şi se străduiesc să-şi ţină gelozia în frâu, fiind şi extrem de orgolioşi. Femeia Scorpion este încrezătoare şi rafinată, prietenoasă, dar în acelaşi timp rezervată atunci când trebuie. Este atrastă de partenerii de viaţă puternici, curajoşi şi ambiţioşi.

Carmen Iohannis, zodie: 2016, anul schimbărilor pozitive 

Pentru 2016, astrele le rezervă nativilor din Scorpion împliniri personale şi oportunităţi care îi vor ajuta să se bucure de schimbări importante şi benefice. Va fi un an al deciziilor importante, care vor cere o analiză atentă. În relaţia de cuplu va fi necesar să-i ofere partenerului sprijinul emoţional de care are nevoie şi să dea uitării orice neînţelegeri ar fi avut în trecut.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite