Zile cu ghinion, în funcţie de zodie: când să te fereşti de ce poate fi mai rău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zile cu ghinion, în funcţie de zodie. FOTO
Zile cu ghinion, în funcţie de zodie. FOTO

Fiecare are zile mai bune şi mai proaste, dar există acele zile cu ghinion, în funcţie de zodie, pe care le putem întâmpina pregătiţi psihic, măcar prin simplul fapt că suntem puşi în gardă. Iată care sunt zilele în care trebuie să avem grijă la deciziile pe care le luăm mai mult decât în restul zilelor din acest an, pentru fiecare zodie în parte.

Zile cu ghinion, în funcţie de zodie: Berbecul, momente de cumpănă 

Nativii din Berbec vor avea un an în care vor trece prin foarte multe încercări, pe toate planurile. Însă vor trebui să acorde o atenţie deosebită cumpenelor din zilele:
23 mai
10 iunie
15 august
12 octombrie

Zile cu ghinion, în funcţie de zodie: Taur

Pentru Tauri se anunţă anul în care se vor concretiza o serie de evenimente extrem de importante pe plan personal. Iată care sunt însă zilele în care vor trebui să sufle şi-n iaurt ca să nu aibă de pierdut în plan financiar şi ca să evite certurile cu cei apropiaţi:
2 aprilie
8 mai
25 iulie
17 august

Zile cu ghinion, în funcţie de zodie: Gemeni

Clipele dificile nu îi vor ocoli nici pe nativii din zodia Gemenilor. Aceştia vor reuşi anul acesta să ducă la capăt o mulţime de proiecte importante, dar trebuie să acorde atenţie piedicilor care se vor ivi mai ales în aceste zile: 
23 aprilie
6 mai
20 octombrie
11 noiembrie
14 decembrie

Zile cu ghinion, în funcţie de zodie: Rac

Un an al încercărilor se anunţă pentru Raci, însă cele mai grele lupte se anunţă pentru următoarele zile:
16 aprilie
10 august
21 septembrie
17 noiembrie
4 decembrie

Zile cu ghinion, în funcţie de zodie: Leii au parte de puţine „furtuni“ într-un an liniştit

Deşi se întrevede un an liniştit, cu evenimente pozitive, nativii din Leu vor trebui să depăşească şi câteva perioade ceva mai dificile, când vor trebui să dea dovadă de răbdare şi de multă diplomaţie:
14 aprilie
25 august
3 octombrie
19 decembrie

Zile cu ghinion, în funcţie de zodie: Fecioară

Fecioarele au şi ele parte de câteva zile cu ghinion, dar în schimb se vor bucura anul acesta de o mulţime de oportunităţi pe care nu ar trebui să se teamă să le valorifice:

11 aprilie

28 aprilie

6 iunie

19 noiembrie

30 noiembrie

Zile cu ghinion, în funcţie de zodie: Balanţă

Nativii din Balanţă vor munci din greu în 2015 pentru a reuşi să-şi ducă obiectivele la îndeplinire, dar străduinţele lor ar putea fi zadarnice în aceste zile în care norocul îi va ocoli:
16 aprilie
25 iulie
17 septembrie
25 octombrie

Zile cu ghinion, în funcţie de zodie: Scorpion, decizii pentru noi începuturi 

Misterioşii Scorpioni au intrat într-un an în care norocul le va surâde cea mai mare parte din timp, mai ales pe plan profesional. Însă vor exista momente dificile, mai ales pe plan personal, când deciziile luate ar putea juca un rol decisiv, ducând spre noi începuturi:
26 aprilie
10 mai
15 iunie
20 iulie
12 septembrie

Zile cu ghinion, în funcţie de zodie: Săgetător

Saturn va guverna nativii din Săgetător în 2015, aşa că piedicile vor apărea la tot pasul. Însă momente cu adevărate sensibile se vor ivi în următoarele zile:
19 mai
27 mai
25 septembrie
15 octombrie
19 decembrie

Zile cu ghinion, în funcţie de zodie: Capricorn

„Tot răul spre bine“, aceasta ar trebui să fie deviza nativilor din Capricorn pentru 2015, mai ales în cele câteva zile de peste an în care totul o să pară ce merge pe dos:
3 aprilie 
28 mai
13 august
10 septembrie 
17 octombrie

Zile cu ghinion, în funcţie de zodie: Vărsător

Nativii din Vărsător se vor bucura de noroc în prima jumătate a anului, dar acesta va începe să pălească în cea de-a doua parte, când rezervele de optimism vor trebui activate din plin. Mare atenţie la următoarele zile:

19 mai
14 iulie
28 august
16 septembrie
21 octombrie

Zile cu ghinion, în funcţie de zodie: Peşti

Un an bun se întrevede pentru Peşti, dar drumul nu va fi presărat numai cu flori. Iată zilele în care va trebui să smulgeţi „buruienile“ din rădăcină:
16 aprilie
21 mai
18 iunie
3 august
9 septembrie

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite