VIDEO Un puşti face senzaţie pe Internet: cel mai adorabil interviu din istoria televiziunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce transmitea de la un târg de distracţii din Pennylvania, Statele Unite, Sofia Ojeda, un reporter al postului local de televiziune WNEP, i-a luat un interviu unui puşti care a ajuns să acapareze privitorii cu naturaleţea şi seriozitatea cu care a evoluat în faţa camerelor.

Puştiul Noah Ritter nu se sfieşte să-i ia microfonul reporterului pentru a le spune tuturor că este prima dată când apare în direct la TV şi încearcă să povestească experienţa lui de la târg: „A fost minunat şi, aparent, nu am mai fost niciodată până acum în direct la TV“.

De asemenea, Noah, care a fost însoţit de bunicul lui, îi povesteşte reporterului că el nu se uită la ştiri pentru că este doar un copil: „Nu urmăresc ştirile pentru că sunt un copil. Şi aparent, de fiecare dată când bunicul îmi dă telecomanda, trebuie să urmăresc desenele Powerball“.

Puştiul, cu o naturaleţe ieşită din comun, de parcă ar fi prezentat ştiri toată viaţa, dezvăluie în faţa camerelor de luat vederi că s-a distrat de minune la târg, dar că a ameţit de la toate maşinuţele din parcul de distracţii. „Aparent, tot ce faci este să ameţeşti“, spune el.

Deşi interviul a durat doar un minut, puştiul a reuşit să transforme o banală transmisiune live într-un adevărat show, iar înregistrarea a cucerit internauţii din toată lumea , ajungând la aproape 3 milioane de vizualizări în doar două zile după ce a fost postat pe YouTube.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite