VIDEO Tehnici de prim ajutor „predate” poliţiştilor de manechine îmbrăcate în lenjerie intimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea unei secţii de poliţie din Aragon, Spania, a fost nevoită să se scuze în faţa ofiţerilor după ce, la un curs de prim ajutor, i-au instruit într-un mod „sexist”, după cum au declarat femeile din secţie.

Poliţiştii spanioli au fost „nevoiţi” să înveţe tehnici de prim ajutor dintr-o reclamă la lenjerie intimă, în care două modele focoase „predau” tehnici de resuscitare.

La un moment dat, una dintre „sexy-profesoarele” blonde efectuează manevra de respiraţie gură la gură pe cealaltă, iar într-o altă captură din savurosul videoclip apare un bărbat îmbrăcat doar în pantaloni, efectuând manevra Heimlich pe unul dintre sublimele modele.

Reclama „Super-Sexy CPR” a fost creată de Fortnight Lingerie, o firmă canadiană de lenjerie intimă şi a fost folosită în repetate rânduri de personalul medical care se ocupă de instruirea ofiţerilor în ideea de a aduce o notă de umor cursurilor, însă incendiara metodă didactică nu a fost primită bine, de această dată, de secţia de poliţie din Spania.



„Nu mi se pare o modalitate adecvată de a lua lecţii de prim ajutor. Este pur şi simplu sexism”, au exclamat  femeile poliţist care au luat parte la curs. 

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite