„Sexy nu are dată de expirare”. Un model de 62 de ani prezintă lenjerie intimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Modelul Jacky O’Shaughnessy, în noua campanie de imagine a brandului vestimentar American Apparel
Modelul Jacky O’Shaughnessy, în noua campanie de imagine a brandului vestimentar American Apparel

Brandul american American Apparel a delegat-o pe Jacky O’Shaughnessy, în vârstă de 62 de ani, să prezinte cea mai recentă colecţie de haine, dar şi lenjerie intimă. Firma este una dintre preferatele publicului tânăr când vine vorba de alegerile vestimentare.

Jacky O’Shaughnessy este un model din New York care nu şi-a terminat perioada de glorie a carierei sale în industria modei, după cum se vede. Aceasta este protagonista celei mai recente campanii a brandului american, prezentând atât lenjeria intimă, cât şi piese vestimentare extrem de îndrăzneţe.

Prima imagine cu O’Shaughnessy a fost postată pe paginile de Facebook şi de Instagram ale companiei, acompaniată de explicaţia fotografică „Sexy nu are termen de expirare”. Fotografia a strâns mii de like-uri într-o zi. O’Shaughnessy, care este singură, a mai apărut în campaniile brandului American Apparel şi în trecut.

image

De altfel, compania şi-a creat o reputaţie pe baza pictorialelor şi a campaniilor îndrăzneţe, nonconformiste, chiar controversate pe care le derulează de câţiva ani. Susţinătoare a stilului individual şi urban, retailerul vestimentar a mai atras atenţia, în trecut, cu campanii care mizau pe transsexuali, femei goale sau alte picanterii. 

image

În 2012, când a apărut în campanai Advanced Basics, modelul sexagenar spunea că meseria sa nu este atât de fadă pe cât se spune. „Este chiar creativă şi provocatoare, necesită multă energie şi abilitate de a comunica fără cuvinte”, a spus ea. 

image
Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite