VIDEO Secretul care dezvăluie ce metodă foloseşte, de fapt, magicianul Dynamo pentru a levita

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a fost văzut mergând pe apa Tamisei, Steven Frayne, alias Dynamo, a mai pregătit o surpriză de proporţii celor pasionaţi de iluzionism. Duminică, magicianul a demonstrat că poate levita în aer, sprijinindu-se de un autobuz supraetajat care circula pe străzile Londrei. Magia s-a risipit, însă, la câteva ore mai târziu, atunci când un alt artist a realizat acelaşi truc, dezvăluind mecanismul la care apelase şi Dynamo.

Cunoscut drept „magicianul care a mers pe apă“, cel care a introdus elemente de dans şi hip hop în magia sa, dar mai ales magicianul care poate oricând să apară lângă tine pe stradă, Dynomo a declarat într-un interviu acordat ziarului „Adevărul“ că practică iluzionismul de la vârsta de 7 ani.

Carismatic şi creativ, tânărul, în vârstă de 30 de ani, a dorit să-şi mai uimească încă o dată fanii, motiv pentru care duminică a arătat britanicilor că poate să plutească. Ulterior, martorii au fost nevoiţi să constate că acelaşi truc fusese pus în practică şi de artistul Johan Lorbeer (foto, dreapta), iar metoda „magică“ fusese deja dezvăluită.

image

Potrivit site-ului australian news.com.au, Dynamo a împrumutat metoda pusă în practică de Lorbeer, în 2008, şi s-a folosit de un braţ fals din metal pentru a rămâne suspendat în aer. Acelaşi truc pus în practică de Dynamo fusese deja executat în Egipt, Franţa şi Spania de Lorbeer.

Pentru a-l susţine pe tânărul iluzionist, însăşi autorităţile britanice s-au implicat activ şi au redus fluxul traficului din zonă.

image

Protagonistul emisiunii „Dynamo şi magia imposibilului“, de pe Discovery, a devenit celebru în urmă cu doi ani, atunci când a fost văzut mergând pe apa Tamisei. Tânărul a mărturisit pentru adevarul.ro că, odată ajuns în mijlocul râului, cineva de pe un feribot i-a cerut să danseze „Moonwalk“ al lui Michael Jackson.

Secretul „magicienilor” care levitează în public a fost descoperit! Cum sunt păcăliţi naivii

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri