VIDEO Schimbare de sex la 74 de ani: „Sunt, în sfârşit, un om complet!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denee s-a născut bărbat, dar trăieşte ca femeie de la vârsta de 40 de ani FOTO: Captură video NBC News
Denee s-a născut bărbat, dar trăieşte ca femeie de la vârsta de 40 de ani FOTO: Captură video NBC News

Denee Mallon, o femeie transsexuală în vârstă de 74 de ani, a efectuat recent o operaţie de schimbare de sex la care a visat multe decenii. Ea a fost nevoită să ducă o viaţă de bărbat până acum, după ce, la începutul anilor ʼ80, medicii au refuzat să o opereze.

„În sfârşit, s-a întâmplat, după atâţia ani! Mă simt adecvată, ca şi cum sunt, în sfârşit, un om complet, al cărui corp concordă cu psihicul şi emoţiile mele“, a exclamat Denee Mallon la două zile de la operaţia de schimbare de sex pe care a făcut-o recent, la vârsta de 74 de ani.

Femeia a simţit încă de la vârsta de cinci ani că identitatea ei sexuală nu este masculină, iar la începutul anilor ʼ80, reuşise să strângă bani pentru operaţia de schimbare de sex, potrivit NBC News. Cu toate acestea, medicii au refuzat să facă intervenţia pentru că nu au considerat-o necesară. Motivul: Denee întreţinea relaţii sexuale cu femei la acea vreme.

denee mallon

FOTO: nbcnews.com

La sfârşitul anilor ʼ80 a reuşit să obţină aprobarea doctorilor, dar nu mai avea banii pentru procedură.

Denee a  fost nevoită să ducă în continuare o viaţă de bărbat. A fost căsătorită de trei ori, de fiecare dată cu femei, iar acestea au ştiut de la început că partenerul lor de viaţă este transsexual. Denee şi are cinci copii din aceste căsnicii. La vârsta de 40 de ani, a decis să trăiască precum o femeie, aşa cum s-a simţit întreaga viaţă. Deşi tatăl său nu l-a dezaprobat, fraţii şi surorile nu-i vorbesc, fiindcă îl consideră un ciudat.

image

FOTO: nbcnews.com

Femeia care locuieşte în Albuquerque, New Mexico a reuşit să realizeze intervenţia pe cheltuiala asigurării sale de sănătate, după ce a câştigat un proces pentru a obţine acest drept. Ea a devenit astfel primul cetăţean american care a beneficiat gratuit de operaţia de schimbare de sex.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite