VIDEO Transsexualii şi-au desemnat „regina“ frumuseţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câştigătoarea concursului a fost cea mai elegantă dintre toate participantele, au spus membrii juriului FOTO: Captură video YouTube
Câştigătoarea concursului a fost cea mai elegantă dintre toate participantele, au spus membrii juriului FOTO: Captură video YouTube

Isabella Santiago, din Venezuela, a fost încoronată Miss International Queen 2014, un concurs care se desfăşoară în fiecare an în Thailanda, cea mai importantă competiţie de acest fel din lume.

La ediţia din acest an a concursului de frumuseţe au participat 22 de candidaţi transsexuali din 18 ţări, iar Isabella Santiago a fost desemnată câştigătoarea, potrivit publicaţie americane „The Huffington Post“.

Gala de încoronare a avut loc în localitatea turistică Pattaya, la 130 de kilometri distanţă de capitala Bangkok. Localul în care se desfăşoară în fiecare an, Tiffany, este un club de noapte vestit pentru spectacolele sale de cabaret cu travestiţi.

Pentru cea care a fost desemnată câştigătoare, concursul a fost cu atât mai important cu cât a reprezentat prima recunoaştere publică a transsexualităţii. Ea a obţinut un premiu în valoare de 12.500 de dolari, dar şi o operaţie estetică gratuită. 

concurs frumusete transsexuali

FOTO: Captură video YouTube

„Este foarte elegantă pe scenă, motiv pentru care decizia juriului a fost unanimă“, a declarat Seri Wongmontha, un membru al juriului. Piyada Inthavong din Laos şi Nitsa Katrahong din Thailanda s-au clasat pe locurile doi şi trei în concurs.

concurs frumusete transsexuali

FOTO: Captură video YouTube

Premiile au fost acordate în prezenţa reginei frumuseţii din ediţia anterioară, brazilianca Marcela Ohio. La competiţie au strălucit concurente din Brazilia, Spania, Chile, Nicaragua, Peru, Cuba, Myanmar), Malaysia, Japonia, SUA şi Filipine.

Concursul internaţional de frumuseţe pentru transsexuali se desfăşoară din 2004 şi promovează drepturile transsexualilor din diferite ţări. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite