VIDEO Satisfacţie profesională garantată: femeia care testează jucării sexuale şi câştigă 20.000 de euro pe an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cara Houiellebecq, deţinătoarea unui blog erotic, câştigă aproape 20.000 de euro pe an testând jucării sexuale şi scriind apoi despre ele. Femeia, care a lucrat în trecut într-o bancă, a a adunat la birou peste 2.000 de jucării de acest fel.

Britanica în vârstă de 33 de ani, mamă a doi copii, petrece şapte ore pe zi testând diverse jucării sexuale. Ea spune că are 15 orgasme pe săptămână „în numele jobului“, scrie publicaţia britanică Daily Mail. La locul de muncă l-a cunoscut şi pe actualul ei partener de viaţă.

Jucăriile sexuale fac parte din viaţa de zi cu zi a femeii. „Este un loc de muncă grozav. Am lucrat la o bancă înainte, dar nu m-aş întoarce niciodată acolo. Aici nu mă plictisesc niciodată“, mărturiseşte femeia.

Pe biroul său stau peste 2.000 de jucării sexuale, care îi sunt livrate cinci zile pe săptămână. „Jucăriile sexuale au făcut dintotdeauna parte din viaţa mea sexuală. Datorită lor am avut ideea de a scrie pe blog despre viaţa mea intimă şi de a testa astfel de jucării“, povesteşte britanica.

Care sunt jucăriile ei preferate

Cara a devenit blogger erotic în urmă cu cinci ani. La început, nu câştiga mult din recenziile pe care le făcea pe blog. Apoi, un producător important de jucării sexuale i-a găsit blogul şi a început să-i ofere sume consistente pentru a-i testa obiectele erotice şi pentru a scrie apoi despre ele, pentru că erau foarte citite. În prezent, ea testează jucării sexuale de la companii din toată Marea Britanie şi ajunge să câştige din asta 15.000 de lire sterline (aproape 20.000 de euro).

 „Jucăria mea preferată este iGino One, care se poate încărca prin USB. Îmi place şi  Doxy Wand“, mărturiseşte femeia. Ea are grijă să nu vorbească niciodată despre job în preajma celor doi copii, de nouă ani, respectiv un an şi jumătate. Partenerul ei, Darren, era consultant IT la unul dintre comercianţii cu care colabora Cara. „Partenerul meu nu vede jobul pe care îl am ca pe o ameninţare. Mereu am spus că jucăriile sexuale ne condimentează viaţa intimă, nu o înlocuiesc“, spune femeia.

O meserie la mare căutare

Darren testează jucăriile sexuale pentru bărbaţi, iar Cara scrie apoi despre ele pe blog, împărtăşind experienţa acestuia.  De altfel, există cerere pe piaţă şi pentru jobul echivalent destinat bărbaţilor.

image

Reprezentanţii Hot Octopuss, producătorul de jucării sexuale care a creat primul vibrator pentru bărbaţi, au anunţat zilele trecute că sunt în căutarea unor bărbaţi care să testeze produsele sale. Printre beneficii au enumerat lucrul de acasă şi un pachet salarial atractiv, scrie Mirror.co.uk. Ei au creat şi un afiş pentru anunţul inedit de angajare (foto).

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite