VIDEO Horoscopul zilei: sâmbătă, 8 noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflaţi din horoscopul realizat de specialistul astro24.ro, astrologul Gabriel Mihailovici, ce v-au pregătit astrele pentru ziua de sâmbătă, 8 noiembrie 2014.

BERBEC (21.03-20.04): Resimţiţi nevoia unor dialoguri prelungite, pe diverse teme, poate şi drept compensaţie în raport cu timpul, energia, interesul alocate familiei în ultimele zile. De aceea, spontaneitatea şi umorul, destăinuirile reciproce şi sfaturile  se regăsesc plenar în aceste conversaţii. Deplasările diverse, vizitele, reuniunile amicale...nu schimbă foarte mult din conduită, poate doar subiectele abordate.

TAUR (21.04-21.05): Dezbaterile privesc aspectele practice personale şi ale membrilor familiei, cu scopul mărturisit de a şti pe ce (sume) să contaţi în proiectele viitoarelor zile. Cele mai bune idei să se aplice, indiferent cine este autorul lor. Chiar şi în aceste condiţii, respectarea protocolului specific week-end-lui rămâne o regulă...tabu. Simţul artistic  prevalează în comportamentul dinăuntrul şi dinafara casei, ca o recompensă pentru consolidarea stabilităţii cuplului, respectiv a încrederii în propriile posibilităţi.

GEMENI (22.05-21.06):  Ceea ce dă valoare identităţii dvs, în mod deosebit astăzi, este atitudinea elegant-precisă, de persoană care ştie ce vrea, ce poate, până unde poate acţiona şi impulsiona viaţa afectivă, precum şi „schimburile intelectuale”. Felul în care anticipaţi preferinţele celor apropiaţi şi le corelaţi cu posibilităţile de moment menţine un tonus relaxant în activităţile individuale şi de grup. La rândul dvs, sunteţi deschis pentru orice „inovare” la nivel casnic.

RAC (22.06-22.07): Reflecţiile şi incursiunile prelungite în lumea dvs interioară îşi găsesc deplina justificare, pentru o deplină împăcare cu dvs, cu trecutul, cu realităţile profesional-financiare. Singura „problemă” este durata. De îndată ce pacea sufletească domină conduita, implicarea gradată în chestiunile familiale poate avea sorţi de izbândă, graţie aceluiaşi binom „intuiţie-obiectivitate”. 

LEU (23.07-22.08): Prin opţiunile de petrecere a timpului liber...simţiţi nevoia dedicării unor hobby-uri (lumeşti & elevate) noi sau măcar redescoperirii unor valenţe aparte la cele vechi. Pentru unele din ele, devine evident că vă implicaţi individual, pentru altele, dispuneţi de suficiente resurse, pentru a-i coopta şi pe cei dragi.

FECIOARĂ (23.08-22.09):  Stăpâniţi autoritar arta de a împăca responsabilităţile „prozaice” cu romantismul copleşitor. Important este să convingeţi persoanele în cauză...de utilitatea ambelor demersuri. A domina şi a vă lăsa dominat(ă) nu este chiar o necunoscută în ceea ce întreprindeţi, la fel din afara domiciliului, condiţionând prezenţa dvs de ceva inedit, care chiar să merite...„deranjul”...

BALANŢĂ (23.09-22.10): Protejarea timpului, vitalităţii şi bugetului vă îndeamnă să recurgeţi la o anumită „temporizare”, în sensul respectării unor tipicuri, poate mai mult/des decât trebuie. Pe măsură ce revigorarea se produce, dezvăluiţi latura nonconformist-pitorească a personalităţii dvs, capabilă să întroneze şi să menţină o ambianţă care permite fiecăruia să se pună în valoare cât mai bine.

SCORPION (23.10-21.11): Iată o zi ce poate sta sub semnul unui reviriment în principalele domenii personale & familiale. Ineditul şi funcţionalul, tandreţea & protecţia celor dragi se îmbină armonios. Starea de spirit se menţine la un nivel constant bun, pentru că ştiţi exact ceea ce aşteptaţi de la dvs, respectiv ce să solicitaţi celorlalţi.

SĂGETĂTOR (22.11-21.12): Apariţiile în prim-plan au ceva motivat, tocmai pentru a înviora atmosfera. Receptivitatea este însoţită de empatie şi de obiectivitate, indiferent de subiect. Simţiţi nevoia să-i cunoaşteţi mai bine pe cei din preajmă, astfel că le daţi posibilitatea să conducă desfăşurarea „protocolului”. Perioadele de repliere sunt o formă de autorespect, tocmai pentru că evaluaţi costurile unei supraexpuneri, ce-i drept...amicale, după ceea ce a fost la serviciu...zile în şir...

CAPRICORN (22.12-20.01): Repuneţi în drepturile lor fireşti confidenţele reciproce, la finele unei perioade prea mult dominate de discuţii scurte, concise, „tehnice”, „de suprafaţă”...Reorientarea spre particularităţile vieţii familiale pare să fie principala soluţie pentru menţinerea echilibrului interior, pentru motivare, pentru „alimentare” cu optimism.

VĂRSĂTOR (21.01-18.02): Timpul prezent în sfera personală & familială începe numai după soluţionarea unor chestiuni restante, îndeobşte utile/necesare. Nonconformismul priveşte sfera ideilor, dar şi a gătitului. Tradiţionalul tinde să domine sfera sentimentală, cu aplicarea la fel de promptă a sugestiilor venite de la persoana iubită. Pe plan amical, sunteţi mai selectiv ca de obicei, privind implicarea, programul, durata şi costurile...

PEŞTI (19.02-20.03):  Realismul este prezent în societate şi în familie, pentru a soluţiona obligaţiile, bine şi repede. Adevărata susţinere vine din artă, cultură şi spiritualitate. Şi intimitatea ar face o excepţie notabilă, cu condiţia ca imaginaţia să suţină efuziunile reciproce... Vă suscită un interes aparte...tot ceea ce este impregnat cu har, inspiraţie şi muncă pe măsură. Fiind...prea la locul dvs şi la reuniunile amicale, preferaţi o prezenţă simbolică, chiar formală, dacă resorturile sufleteşti nu vibrează.

Citiţi horoscopul detaliat pentru ziua de sâmbătă, 8 noiembrie, pe site-ul astro24.ro.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite