VIDEO Horoscopul zilei: miercuri, 26 noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflaţi din horoscopul realizat de specialistul astro24.ro, astrologul Gabriel Mihailovici, ce v-au pregătit astrele pentru ziua de miercuri, 26 noiembrie 2014.

BERBEC (21.03-20.04): Cariera, perspectivele dvs şi ale instituţiei, veniturile,ultima performanţă, recunoaşterea meritelor, motivaţia animă demersurile dvs principale. Fiecare din aceste repere include „etapa actuală” şi „pasul imediat următor”. Gândirea pozitivă asociată interpretării corecte a situaţiilor conduce la dobândirea şi menţinerea unui ascendent moral dorit şi meritat.

TAUR (21.04-21.05): Extinderea limitelor gândirii/mentalităţii în sens profund poate fi provocarea zilei/nopţii. Şi asta pentru că există, deopotrivă, „timpul trăirii şi timpul (auto)mărturisirii”. Sursele de impulsionare ale eforturilor pot fi familia, mass-media, colegii de serviciu, relaţiile cu străinătatea...Izbânda poate veni mai repede şi ca o răsplată a „poziţionării corecte faţă de probleme”.

GEMENI (22.5-21.06): Prin faptul că luaţi lucrurile exact aşa cum vin şi cum sunt...accentuaţi realismul cu care priviţi „spectacolul social”. În acest context, devine mult mai precisă...localizarea priorităţilor dvs, a declaraţiilor de intenţii, respectiv amortizării  nu doar financiare a investiţiilor. Din raţiuni ce ţin mai cu seamă de timp, insistaţi pe câte un singur obiectiv prioritar la serviciu, respectiv acasă.

RAC (22.06-22.07): Delimitarea alianţelor profesionale de cele strict particulare, familiale ţine de trecut. Acum, interferenţa şi interedependenţa capătă întâietate, astfel că asocierile ...merită valorificate ca atare. Acolo unde este cazul, completarea eforturilor colaboratorilor vă poate accentua utilitatea faţă de sine şi de cei apropiaţi. Puteţi folosi concluziile de dată recentă la clauzele actualelor negocieri şi, posibil, viitoarelor contracte.

LEU (23.07-22.08): Acum, că deja s-a produs adaptarea la noile exigenţe socio-profesionale, este nevoie de o exprimare constant bună, ca randament. În final, aceasta devine şi o modalitate de verificare a deciziilor luate ieri, desigur, cu ajustările de rigoare, unde este nevoie. Dozarea efortului reprezintă, iarăşi, o constantă a implicării dvs. În aceeaşi notă, randamentul are două componente, destul de distincte: individuală şi colectivă.

FECIOARĂ (23.08-22.09): Există conjuncturi relativ evidente, care invită la delimitarea de anumite obişnuinţe, la un anume fel ineficient de a fi. O dată sesizate şi redirecţionate la specificul concret al personalităţii, repsctiv atribuţiilor curente, este nevoie de „fixarea” lor prin exersări, semn că şi rutina are, pe alocuri, semnificaţia ei productivă.

BALANŢĂ (23.09-22.10): Finalizarea responsabilităţilor  asumate la locul de muncă presupune o simbioză între diverse stiluri & ritmuri de lucru. Puterea de concentrare şi migala se alătură implicării dvs susţinute, tocmai pentru a vă încadra în grafic, respectiv pentru a beneficia, în întregime, de timpul dvs liber. „Satisfacţia lucrului bine făcut” alimentează motivaţia, inclusiv în viaţa particulară.

SCORPION (23.10-21.11):  Dezinvoltura constituie rezultatul firesc al demersurilor discrete, care vă permit să fiţi în deplină cunoştinţă de cauză...în privinţa realităţilor de orice fel. Selectivitatea se face simţită deopotrivă în privinţa deplasărilor şi dialogurilor. Arta de a vorbi este întrecută de arta de a asculta...Tonul, tactul şi calitatea limbajului converg armonios spre obţinerea acordurilor dorite.

SĂGETĂTOR (22.11-21.12): Concentrarea justificată spre valorile materiale, ca expresie a „recoltării” meritelor exclusiv personale...nu trebuie să excludă acele îndemnuri ce vin din sfera spiritualităţii. Unele pot fi percepute drept acceleraţie, altele drept frână. Iar dvs nu vă rămâne decât să desluşiţi tâlcul ascuns al acestor semnificaţii înainte luării unor decizii majore.

CAPRICORN (22.12-20.01): Atitudinea reactivă faţă de opiniile celor apropiaţi, de la serviciu şi de acasă, are consecinţe din cele mai promiţătoare/optimiste privind soluţiile realiste, menite să impulsioneze derularea unor planuri de acţiune. Aici este şi un moment al adevărului privind calitatea relaţiilor & asociaţilor dvs. Prin acceptarea unor întrevederi...nunărul acestora, calitativ şi cantitativ, s-ar putea extinde.

VĂRSĂTOR (21.01-18.02): „Binomul” raţiune-intuiţie înlesneşte urgentarea tranziţiei către o stare de spirit şi de lucruri, mai apropiată de aşteptări, respectiv de structura personalităţii dvs. Rând pe rând, anumite detalii, precum şi ansamblul problemelor...reapar în prim-plan, pentru a verifica dacă sunt corecte finisajele noului dvs plan de acţiune.

PEŞTI (19.02-20.03): Tocmai limitele actualului context profesional şi, implicit, bugetar, vă determină să acceleraţi demersurile pentru relansarea situaţiei. Punctul de plecare poate fi o viziune corectă asupra unui proiect funcţional, pliat pe cerinţele pieţei... actuale şi de imediată perspectivă. Una din consecinţele principale poate fi o idee curajoasă, de contur pentru un viitor, promiţător plan de acţiune.

Citiţi horoscopul detaliat pentru ziua de miercuri, 26 noiembrie, pe site-ul astro24.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite