VIDEO Horoscopul zilei: miercuri, 19 noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflaţi din horoscopul realizat de specialistul astro24.ro, astrologul Gabriel Mihailovici, ce v-au pregătit astrele pentru ziua de miercuri, 19 noiembrie 2014.

BERBEC (21.03-20.04): Evenimentele curente evidenţiază stadiul derulării contractelor şi valoarea morală & profesională a colaboratorilor. Sunt create condiţii pentru a remedia, parţial, o parte din deficienţe. De a semenea, se poate realiza un bilanţ „ de etapă”. Altfel, este o zi marcată de interferenţe şi interdependenţe în privinţa diverselor tipuri de relaţii, în care, prin atitudinea lor, „protagoniştii” se apropie/îndepărtează, ca perspective...parcă de la sine.

TAUR (21.04-21.05): Francheţea dvs trebuie să fie însoţită de tact, pentru a vă face cât mai bine înţeles, mai ales că se „prelimină” unele schimbări profesionale.  Este recomandabil să vă folosiţi puterea de concentrare şi adaptare, pentru plierea stilului de lucru şi a spiritului de echipă pe noile exigenţe impuse. Consecinţele se pot resimţi asupra tonusului moral & fizic, asupra orarului meselor şi calităţii meniului, respectiv asupra timpului liber.

GEMENI (22.05-21.06): Este nevoie de voinţă, alăturată recunoscutei dezinvolturi în comunicare, pentru ca, în afara onorării obligaţiilor asumate, să vă depăşiţi condiţia profesională & financiară. Adaptaţi orice dată/informaţie/decizie, la condiţiile concrete, particulare de exprimare competentă, mai ales că se profilează un complex favorabil de împrejurări. Această „aşteptare activă” poate include şi variante de acţiune, respectiv câteva consultări prealabile cu colaboratorii mai experimentaţi.

RAC (22.06-22.07): Cu intuiţia şi puterea de convingere care vă caracterizează plenar...porniţi la drum pentru aşezarea pe noi baze temeinice, la început pe plan profesional (prin susţinerea unor „ameliorări” necesare, fapt posibil după mai multe runde de dialog exclusiv diplomatic), apoi pe plan personal. Consultarea tuturor membrilor familiei şi corelarea opiniilor cu aceea a dvs trebuie asociată listei remedierilor (inclusiv sub aspect imobiliar, al menajului, achiziţiilor specifice etc), respectiv cu actualele posibilităţi „monetare”, care în final pot decide „anvergura” înnoirilor...

LEU (23.07-22.08): Din considerente de timp, bani, specific al responsabilităţilor şi tonus moral/fizic, v-ar prinde bine să insistaţi pe câte o prioritate, deopotrivă în societate, respectiv în viaţa particulară. Datele iniţiale ale problemelor au „traversat” unele modificări, de care, acum, trebuie să ţineţi cont. În plus, ar trebui „redefinită” maniera de acţiune, inclusiv sub aspectul fondurilor şi soluţiilor alternative. Noutăţile pot surveni şi din randamentul/conduita unora dintre asociaţi, astfel că munca de lămurire este, iarăşi, adusă în prim-plan.

FECIOARĂ (23.08-22.09): Repartiţia veniturilor aproape că devine mai importantă decât acumularea lor, într-un context cu puţine „adiacenţe”,astfel că rigoarea şi pragmatismul „îşi dau mâna” pentru o distribuire cât mai judicioasă,  astfel încât să existe şi un „fond de rezervă”.  Dialogurile prealabile îşi au importanţa lor, pentru ca dvs să aveţi o viziune corectă, de ansamblu asupra situaţiei şi să cunoaşteţi minuţios tendinţele exprimate de către toţi cei apropiaţi.

BALANŢĂ (23.09-22.10): Sunt create condiţii pentru startul unui plan de acţiune şi, în general, pentru începutul unor noi capitole în principalele domenii ale existenţei. Este de dorit ca pentru fiecare „direcţie”, luată în parte, „să aveţi temele făcute”. Nu mai este timp pentru corijări, ci doar pentru demersuri susţinute, care să indice şi mobilizarea, combativitatea, determinarea adecvată situaţiilor. Aveţi nevoie de rezultate promiţătoare, percepute inclusiv ca bază de discuţie pentru viitoarele etape.

SCORPION (23.10-21.11): Ca de obicei, când timpul şi obligaţiile sunt invers proporţionale, vă salvează inspiraţia, tocmai pentru a urgenta tranziţia unui proiect, către o stadiu aproape funcţional. Chiar şi starea de spirit poate fi ...categoric...mai optimistă, după obţinerea unor aprobări/certitudini, drept efect al unei întrevederi discrete. Consumul psihic vădeşte lupta subtilă şi fermă pe care o duceţi, pentru deplina apropiere între obiectivele propuse cu tot ce presupune realitatea socială/cotidiană imediată.

SĂGETĂTOR (22.11-21.12): Cum din ultimul rezultat...nici capitalul de imagine nu are rază prea mare de acţiune, este firesc să scrutaţi perspectivele, să folosiţi spiritul anticipativ, ca să intuiţi unde ar trebui să ajungeţi, care să fie ţelul, cu ce costuri morale şi materiale, inclusiv susţinerea factorilor decizionali. Justeţea proiectării în viitor a demersurilor vine şi din firescul autodepăşirii, din lupta cu monotonia, dar şi pentru o mai fericită îmbinare între buget şi nevoile personale, familiale, specifice nu doar acestei luni, ci şi apropiatelor  Sărbători de iarnă...

CAPRICORN (22.12-20.01):  Ambiţia susţine frenetic incursiunile profesionale, care dincolo de performanţe, să ateste rolul jucat în instituţie, respectiv în societate. Implicarea constantă presupune deopotrivă migală şi o realistă panoramare, efectuată fie şi periodic. Delimitaţi precis randamentul dat în acţiunile individuale, respectiv în cele desfăşurate „la comun”. Cu toată precauţia recunoscută, uneori este bine să trăieşti clipa (nu doar în dragoste), pentru a folosi, pragmatic, la maximum, orice recunoaştere a meritelor, fapt ce nu se întâmplă chiar...zilnic...

VĂRSĂTOR (21.01-18.02): Acum, că aveţi o evaluare mai precisă a fondurilor disponibile, în tentativa dvs de a progresa într-un domeniu considerat...restant... aveţi nevoie de o viziune realistă, corelată cu o strategie flexibilă, dinamică. Ori aici este nevoie de un plan de idei, în parte...verificate/exploatate, la care să adăugaţi detalii semnificative şi sinteze ale unor noutăţi. Acestea presupun informare aprofundată, surse diverse, chiar contacte cu specialişti, comparaţia cu rivalii, dialoguri purtate chiar cu cei aflaţi la mare distanţă, inclusiv în străinătate...

PEŞTI (21.01-18.02): O anumită linişte se poate instala după însumarea veniturilor proprii cu resursele „externe” cuvenite, pe care trebuie, cumva, să le deblocaţi, să le obţineţi. Finalitatea celor întreprinse deschide un larg evantai de concluzii privind investiţiile/achiziţiile, calitatea colaboratorilor, viziunea dvs despre bani şi gospodărirea lor, racordarea la schimbările ivite pe culoarul social în care vă aflaţi. Unele soluţii au amprentă raţională, fler, intuiţie şi inspiraţie, drept o firească urmare a corelării sistemelor de valori material cu cel spiritual....

Citiţi horoscopul detaliat pentru ziua de miercuri, 19 noiembrie, pe site-ul astro24.ro.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite