VIDEO Horoscopul zilei: luni, 15 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflaţi din horoscopul realizat de specialistul astro24.ro, astrologul Gabriel Mihailovici, ce v-au pregătit astrele pentru ziua de luni, 15 decembrie 2014.

Dominanta zilei: DIPLOMAŢIE. Luna îşi începe ultimul său tranzit în semnul Balanţei (pe anul în curs), printr-un aspect favorabil cu Saturn. Acest fapt conferă întregi zile sentimentul că timpul trebuie gospodărit judicios, pentru menţinerea stabilităţii deja dobândite şi pentru întronarea ei, în domeniile restante. Indiferent în ce interval trebuie onorate obligaţiile sociale, este recomandabil ca măcar 30-40 de minute să fie alocate reflecţiilor privind evenimentele trăite de vineri încoace, îndeosebi în viaţa particulară. Ar putea fi desprinse învăţăminte utile privind maniera de petrecere a timpului liber pentru tot acest sfârşit de an. Aspectul solicită puterea de adaptare, pentru soluţionarea problemelor de rutină, acolo unde este nevoie de migală, precizie, punctualitate şi continuitate în eforturi. De altfel, tocmai această atitudine dublată de: performanţe, respectarea graficului convenit de comun acord...poate da „un cec în alb” pentru eficienţa unei colaborări la fel de eficiente, în 2015. Conjunctura poate începe să scoată la iveală...principalele (dacă nu chiar toate) deficienţele existente în diverse parteneriate din perimetrul profesional, respectiv sentimental, conjugal. De aceea, diplomaţia rămâne principala soluţie, pentru etalarea reciprocă a argumentelor coroborată cu găsirea acelor punţi de dialog, de comunicare. Pot interveni şi...afinităţile comune, vechimea asocierii, în urgentarea soluţionării problemelor ce ţin...inclusiv de individualism, personalizare excesivă, subiectivitate. Abia după ora 14, se creează condiţii ce pot  permite extinderea cercului de cunoştinţe/prieteni.

BERBEC (21.03-20.04), LEU (23.07-22.08), SĂGETĂTOR (22.11-21.12): Recomandarea priveşte autocenzura elanurilor/exaltărilor nemotivate, ce pot afecta. De ce? Întrucît există tendinţa de a evalua, decide şi acţiona de pe o perspectivă...nu întodeauna realistă. A nu da credit...primului imbold/impuls devine cel puţin o necesitate firească, la fel ca şi...primei impresii ori aparenţelor. Apoi, apariţiile în prim-plan nu trebuie supralicitate, aici intervenind, iarăşi, motivul. De aceea, dirijarea potenţialului creativ trebuie îndreptată către activităţi în comun, privind timpul liber, respectiv preocupări elevate, menite să consolideze, prin rezultate, încrederea în propriile posibilităţi...individuale.

TAUR (21.04-21.05), FECIOARĂ (23.07-22.08), CAPRICORN (22.12-20.01): Au nevoie de mai multă flexibilitate privind  înţelegerea unor posibile întârzieri (ce pot conduce la mici modificări ale stilului de lucru)  ori atunci când intervin idei prea diferite, în cadrul oricăror discuţii. Empatia poate fi de bun augur pentru a sesiza cauzele situaţiei, respectiv pentru a înţelege modul de gândire al interlocutorului, toate situaţiile fiind veritabile teste pentru menţinerea alianţelor. Aceeaşi...disponibilitate se poate exercita şi în privinţa repartiţiei veniturilor şi cheltuielilor. În fiecare din aceste „chestiuni incomode”  (ce fragmentează cursivitatea acţiunilor sau contrazic nişte reflexe/automatisme)... se întrezăreşte, de fapt, detaşarea de ceva perimat şi racordarea gradată la ceva nou, care, pe lângă faptul că este performant, ţine pasul cu noile realităţi.

GEMENI (22.05-21.06), BALANŢĂ (23.08-22.09), VĂRSĂTOR (21.01-18.02): Pentru ca oportunităţile de astăzi să fie pe deplin valorificate, este de aşteptat  o preliminară pregătire a terenului..„captarea auditoriului”,  astfel încât partenerii de dialog să fie, de la început şi...tot timpul, „pe aceeaşi lungime de undă”. Înaintea promisiunilor & hotărărilor, o verificare a realelor posibilităţi temporale & financiare ar merita un efort suplimentar, la fel ca şi includerea unei „marje de toleranţă” în privinţa întreprinderilor comune...

RAC (22.06-22.07), SCORPION (23.08-21.11), PEŞTI (19.02-20.03): Sunt avantajaţi aceia care abordează chestiunile curente, având deja o sinteză a  experienţelor ultimei săptămâni. Cu această bază de date, corelarea impotezelor/strategiilor cu pragmatismul cotidian devine mult mai rentabilă, mai puţin obositoare şi fără întârzieri. Alternanţa implicare intensă – repliere pentru bilanţul parţial, respectiv pentru reflecţii...îşi are rostul ei, pentru succes. Intuiţia rămâne prietenul providenţial pentru  toate corelaţiile/tranziţiile vizate.

Citiţi horoscopul detaliat pentru ziua de luni, 15 decembrie, pe site-ul astro24.ro 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite