VIDEO Figurinele Hello Kitty au iscat dispute aprinse în Singapore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spiritele s-au înfierbântat şi poliţia a fost chemată în ajutor pentru calmarea clienţilor din Singapore strânşi încă de ieri în faţa restaurantelor unei cunoscute reţele fast-food. Singaporezii doreau să pună mâna pe una din figurinele Hello Kitty, celebra pisică albă japoneză, oferite în cadrul unei operaţiuni comerciale.

Sute de persoane stăteau la coadă încă de miercuri seară în faţa restaurantelor fast-food McDonald's, pentru a pune mâna pe o Hello Kitty îmbrăcată într-un costum de "schelet", care reaminteşte de un personaj dintr-o poveste a fraţilor Grimm, "Osul cântător".

Această figurină este cea mai recentă dintr-o serie Hello Kitty creată "în ediţie limitată" şi inspirată de personaje ale fraţilor Grimm.

În anumite magazine, tonul a urcat cu repeziciune în rândul clienţilor, întrucât numărul figurinelor era limitat.
O înregistrare postată pe YouTube arată un poliţist care încearcă să calmeze doi clienţi în faţa unui restaurant.
Mulţi şi-au exprimat supărarea pe Facebook, furioşi că s-au întors acasă cu mâinile goale, în timp ce alţii ofereau la licitaţie figurinele achiziţionate cu mare greutate.

„Acest incident strică imaginea oraşului Singapore. O acţiune iresponsabilă", denunţă proasta organizare a acţiunii comerciale singaporeza Catherine Ong pe pagina de Facebook a lanţului de magazine fast-food. Alţii au comentat despre obsesia pe care concitadii lor o au pentru aceste figurine Hello Kitty.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite