VIDEO „Dragonul din Banat“, acrobatul român care a impresionat presa britanică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De profesie inginer programator, Flaviu Cernescu a făcut şi alte cascadorii periculoase cu monociclul său FOTO: Captură video YouTube
De profesie inginer programator, Flaviu Cernescu a făcut şi alte cascadorii periculoase cu monociclul său FOTO: Captură video YouTube

Acrobatul român Flaviu Cernescu i-a impresionat pe englezi cu abilitatea sa de a merge pe monociclu la înălţimi ameţitoare. Bărbatul de 31 de ani căruia i se spune „Dragonul din Banat“ a fost lăudat în presa britanică.

Publicaţia „Daily Mirror“ prezintă o filmare în care acrobatul român Flaviu Cernescu, poreclit „Dragonul din Banat“, se plimbă cu un monociclu pe marginea Barajului Vidraru, la 166 de metri înălţime.

„Acest material video incredibil prezintă un român curajos care sfidează vântul puternic şi o altitudine ameţitoare pedalând de-a lungul marginii subţiri a unui baraj (...) Cu un sentiment vizibil de uşurare, el reuşeşte să ajungă pe cealaltă parte, spre deliciul mulţimii“, notează publicaţia britanică.

Cascadoria a fost realizată pentru emisiunea TV „Cei mai talentaţi oameni din lume“ (engl. - World’s Most Talented), difuzat de Watch Channel începând cu 31 martie. Flaviu va fi unul dintre personajele show-ului TV.

flaviu cernescu Daily Mirror

FOTO: Captură video YouTube

„Sincer, nu ştiu cum poate face lucrul acesta. Nici nu mă pot uita în jos fără să-mi fie rău. În lume există fie lucruri periculoase, fie hazlii, dar ce a făcut Flaviu Cernescu nu este nimic din toate acestea. Este de-a dreptul înfricoşător“, a spus Laura Jackson, una dintre gazdele emisiunii.

„Îmi place să merg cu monociclul la altitudini mari şi am avut de mult timp acest vis de a merge pe Barajul Vidraru. Înălţimea barajului este de 166 de metri, aşa că, dacă aş cădea, nu aş avea nicio şansă de supravieţuire – cu excepţia situaţiei în care îmi cresc aripi. Mă tem de înălţimi, dar am vrut să-mi depăşesc această frică“, a mărturisit românul.

Flaviu Cernescu s-a născut la Bocşa şi locuieşte la Timişoara, unde în viaţa de zi cu zi este programator. După jongleriile cu monociclul, realizate la înălţime, Flaviu Cernescu a fost cucerit rapid şi de un sport extrem pătruns mai recent în România: slackline, adică mersul pe coardă la înălţime.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite