VIDEO De la Soare la Iad în câteva minute. Cum se vede o tornadă din interiorul furtunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tornada a răvășit casele din jur
Tornada a răvășit casele din jur

Tornadele fac anual daune de milioane de dolari în Statele Unite ale Americii, dar imaginile în direct din interiorul unui asemenea eveniment sunt foarte rare.

Mai multe camere de supraveghere montate pe un magazin din orașul West Liberty, Kentucky, au filmat tornada în timp ce distrugea orașul, scrie "The Daily Mail„. Cele șapte camere aparțineau proprietarilor magazinului, Randy Risner și soția sa Norma, aceștia fiind în acel moment în subsol, unde se ascundeau de tornadă.

Cei doi au descris în cuvinte apocaliptice evenimentul meteorologic. „Nu aș compara-o cu un tren. Aș compara-o cu Iadul. Suna ca un tunet și devenea din ce în ce mai zgomotoasă. Simțeau pământul mișcându-se", a declarat Randy.

Deși tornada a fost destul de puternică, magazinul a rămas în picioare, însă magazia a fost dărâmată. Camerele de supraveghere au arătat și cum acoperișul vecinilor s-a desprins ca și cum s-ar fi deschis o conservă.

Furtunile puternice care au lovit mai multe state americane au făcut și victime. 20 de oameni au murit în Kentucky, 14 în Indiana, trei în Ohio și câte unul în Alabama și Georgia de la începutul lunii. Potrivit Administrației Meteorologice din Kentucky, cele patru tornade care au lovit statul au fost cele mai puternice din ultimii 24 de ani.

Trei tornade din Kentucky au provocat o viteză a vântului de 257 de kilometri pe oră și au lăsat în urmă bucăți de metal distrus, biserici fără turle și mașini distruse.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life

Iată imaginile filmate de camerele de supraveghere:

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite