Topul alimentelor periculoase care cauzează demenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anumite alimente afectează sănătatea corpului. Mulţi oameni ar fi surprinşi să descopere cât de multe produse favorizează apariţia tulburărilor cognitive, cum este demenţa.

Demenţa este considerată de mulţi boala care apare odată cu înaintarea în vârstă. Specialiştii spun că afecţiunea nu este o maladie specifică, ci un termen general care cuprinde o varietate de deficienţe cognitive în memorie, gândire şi comunicare.

Produsele finite de glicozilare avansată (PFGA/AGE)

Cunoscute sub numele de glycotoxine, produsele finite de glicozilare avansată sunt proteine ​​care au devenit glicozilate în urma expunerii la zaharuri. Gătirea alimentelor la temperaturi ridicate, inclusiv cartofi prăjiţi şi carne, pot duce la apariţia acestora compuşi nocivi, care favorizează apariţia hipertensiunii, diabetului şi demenţei.

Cantităţile mari de aluminiu sunt toxice pentru ţesutul cerebral

Corpul uman nu a fost conceput pentru a ingera aluminiu. Cu toate acestea, aluminiul este un aditiv alimentar folosit în aproape orice, inclusiv brânză, creme pentru torturi şi diferite forme de lapte. S-a descoperit că acesta duce la debutul bolii Alzheimer. Aluminiul este ca un virus care afectează direct sistemul nervos. Oamenii de ştiinţă sunt siguri că metalele toxice afectează ţesutul cerebral.

Află pe clickpentrufemei.ro şi alte alimente periculoase care pot cauza demenţă.

Viață sănătoasăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite