Articol publicitar

Serumul NIVEA Q10 Dual Action: Cu ingredientul inovativ GLYCOSTOP®, previne și reduce ridurile cauzate de zahăr

0
0
Publicat:

Zilnic, pielea noastră se luptă cu stresul, poluarea orașului, puține ore de somn și, nu în ultimul rând, efectele soarelui, unul dintre principalii vinovați pentru riduri. Dar știai că și zahărul este un inamic ascuns care accelerează îmbătrânirea?

adevarul  Serumul NIVEA Q10 Dual Action Cu ingredientul inovativ GLYCOSTOP previne și reduce ridurile cauzate de zahăr jpg

Glicația, procesul prin care zahărul slăbește și deteriorează colagenul și elastina din piele, elemente esențiale pentru fermitatea și elasticitatea pielii, provoacă riduri și lăsarea prematură a pielii. Aceasta se intensifică pe perioada verii, în prezența razelor UV. În ciuda efectelor dăunătoare semnificative, glicația este un fenomen prea puțin cunoscut de către public.

Inovația NIVEA: GLYCOSTOP® – primul ingredient activ împotriva glicației

După 10 ani de cercetare a mii de ingrediente active, NIVEA a creat GLYCOSTOP®, primul ingredient activ care poate inhiba glicația pielii. Acesta este prezent în premieră în formula serumului Q10 Dual Action, și blochează eficient procesul de glicație la nivel celular. În plus, testele au demonstrat și că GLYCOSTOP® protejează fibrele structurale ale dermului și menține colagenul și elastina ferme și elastice.

Ingredientul “minune” neutralizează moleculele de zahăr înainte ca ele să afecteze lanțurile de colagen și elastină din piele - astfel, procesul de glicație este inhibat, iar pielea își păstrează aspectul ferm mai mult timp.

adevarul  Serumul NIVEA Q10 Dual Action Cu ingredientul inovativ GLYCOSTOP previne și reduce ridurile cauzate de zahăr photo 1 jpg

Zahărul se ascunde în aproape tot ce consumăm, chiar și în alimente aparent sănătoase. Așa că nu putem evita complet glicația pielii, mai ales că oricine își dorește să mănânce și dulce din când în când. Noul produs NIVEA te ajută să limitezi efectele zahărului atunci când te bucuri de micile plăceri dulci ale vieții”, explică Dr. Ute Breitenbach.

Protecție dublă împotriva îmbătrânirii pielii: Q10 și GLYCOSTOP

NIVEA Q10 Dual Action este singurul produs disponibil pe piață care blochează glicația la nivel celular și protejează pielea de efectele negative provocate de zahăr.

Serumul combină două ingrediente puternice: GLYCOSTOP®, pentru a preveni formarea de noi riduri premature, prin inhibarea procesului de glicație, și coenzima Q10 pură, ingredient antirid întâlnit frecvent în produsele NIVEA, pentru a netezi vizibil chiar și ridurile profunde existente.

Această formulare ce acționează din două direcții asigură protecția și întinerirea pielii, făcând din acest serum un element esențial în rutina de îngrijire anti-aging.

Rezultate vizibile în doar două săptămâni

Testele clinice au demonstrat că serumul NIVEA Q10 Dual Action este de 4 ori mai eficient decât folosirea unei creme obișnuite, dacă îl folosești împreună cu crema de zi Nivea Q10 Power. Vei avea primele rezultate vizibile după doar 2 săptămâni de folosire și te vei bucura de o piele mai tânără și mai fermă. 

O piele fermă înseamnă o piele tânără și plină de vitalitate, calități ce trebuie păstrate cât mai mult timp. După 25 de ani de cercetări anti-rid, suntem mândri să prezentăm primul produs cu ingredientul inovator GLYCOSTOP care blochează glicația la nivel celular și protejează atât de rapid pielea de efectele zahărului.”, adaugă Dr. Ute Breitenbach.

adevarul  Serumul NIVEA Q10 Dual Action Cu ingredientul inovativ GLYCOSTOP previne și reduce ridurile cauzate de zahăr photo 2 jpg

Formula fără siliconi și uleiuri minerale vine într-un ambalaj reciclabil

Noul ser inovator nu conține siliconi, uleiuri minerale și polimeri ce nu se descompun natural. Ambalajul este din sticlă reciclabilă, cu pipetă din sticlă de calitate superioară, fabricată din materiale reciclate la rândul lor. Formula non-grasă se absoarbe rapid și lasă pielea netedă și protejată.

Fii cu un pas înaintea îmbătrânirii. Descoperă acum serumul Q10 Dual Action pe NIVEA.ro, continuă să te bucuri de micile plăceri dulci ale vieții, și oferă pielii tale îngrijirea pe care o merită!

Viață sănătoasăPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite